Yardım Telefonumun Ekranı Gitti

Dewzie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökdeniz
Cihazım
RNote10 Pro 8GB
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro 8GB
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba yaklaşık 2 gün önce telefonumu sabunlu su ile sildikten sonra selpak ile kuruladım ilk başta sıkıntı yoktu ertesi sabah telefonun ekranı bir anda gitti ses dokunmatik tuşlar vs. çalışıyordu ama ekran siyahtı sonradan kapatıp açıp hard reset vs. deneyerek çözdüm ama 2 3 saat sonra yine aynısı oldu yine dokunmatik ses tuş vs. çalışıyordu ama bu sefer açılıp kapanırken bile ekran simsiyahtı bi 5 saat bekledikten sonra pirince koydum 24 saate yakın bekledikten sonra aldım ekran 5 snliğine gözüktü o arada pini yazıyordum ki tekrar gitti bende tekrar pirince koydum ama bir işe yaramadı şuan hala ekranı siyah ve diğer özellikleri çalışıyor.Garantisi duruyor ama garanti ile alakası yok,servise mi vermeliyim yoksa bir çözümü var mı? servise verirsem ne kadar tutar.Telefon Modeli:Redmi Note 10 Pro 8GB

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Servis arıza hasar tespiti yapmadan fiyat veremez cihazınızın suya toza dayanıklılık sertifikası : Ip53 yani su damlacıklarına yanlışlıkla su çay kahve damlattınız cihazınız buna karşı dayanıklı yağmur damlıcıkları ws gibi toza karşı dayanıklılığı var sabun zamanla oksitllenme parçalarda şişme gibi sonuçlar doğurabilir içindeki kimyasallardan dolayı.Kullanım klavuzunda veya internet sitesinde yazıyor.Keşke yapmadan önce bir araştırsaydınız.Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt