Yardım Telefonumu Açamıyorum

klımanz2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali emre
Cihazım
note 6 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
note 6 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
yanlışıkla bir şey yaptım ekranda this device is locked diyor ordanda mi şifrenizi girin diyor benim mi hesabım yok telefondanda girmemiştim sonradan açtım ordaki şifreyide kabuletmiyor
ne yapmam lazım 2 gündür telefonumu kullanamıyorum

Son düzenleme:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Hocam sadece online chat destek hattıylamı konuştunuz yoksa mail vs. attınız mı? (service.global@xiaomi.com vb yerlere)
ikisinide yaptım. hatta ilk online chat i galiba global ile yaptım. bugünde amerika. 2 tanede mail attım birine cevap geldi bot cevabı gibi bişeydi ben diyorum hesap yok adamalar diyor şifre sıfırla :D yine aynısnı atarlarsa şu videoyu atacam

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

proledo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
3
ikisinide yaptım. hatta ilk online chat i galiba global ile yaptım. bugünde amerika. 2 tanede mail attım birine cevap geldi bot cevabı gibi bişeydi ben diyorum hesap yok adamalar diyor şifre sıfırla :D yine aynısnı atarlarsa şu videoyu atacam

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Sorun çözüldü mü acaba üstadım?

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Sorun çözüldü mü acaba üstadım?
dün bi mail geldi 3 güne yapcaz diye. gerçi kaç defa geldide öyle neyse :D bugün sabahta globalden gelmiş en kısa zamanca çözeceğiz diye. bakalım bu haftayıda bekleyeceğim. olmazsa lineageOS ile kurtulurum o işten. burya yazarım durumu gelişme olursa

Oyla:

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
yanlışıkla bir şey yaptım ekranda this device is locked diyor ordanda mi şifrenizi girin diyor benim mi hesabım yok telefondanda girmemiştim sonradan açtım ordaki şifreyide kabuletmiyor
ne yapmam lazım 2 gündür telefonumu kullanamıyorum
Ekran gürültüsünü atın

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
an itibariyle çözüldü sorunum proledo klımanz2

kontrol etmemiştim umutsuzca baktım çözmüşler hesap yeniden oluşturulmuş. şimdi telefondan halledeceğim

çözüm için global ve amerikaya mailler attım global e iki tane yolladım. onun dışında 2 defada online chat ile yardım istedim. telefonun e-faturası olduğu için onu imei numaralarının fotoğrafını sorunun fotoğrafını ve garanti belgesinin fotosunu yolladım. 1.5 hafta felan sürdü ama sonunda beni bi dertten kurtardı :D telefon abimde olduğu için rom değişirsem bir sürü konuşurdu ben bunu sevmedim diye :D :D

Oyla:

proledo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
3
an itibariyle çözüldü sorunum proledo klımanz2

kontrol etmemiştim umutsuzca baktım çözmüşler hesap yeniden oluşturulmuş. şimdi telefondan halledeceğim
Darısı bizim başımıza gelen mail şu şekilde miydi?

I would like to inform you that they are working on the same and will get back to you shortly with the proper resolution. Till the time, I would request you to keep some patience and wait for some time. We will try to resolve your complaint at earliest.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Darısı bizim başımıza gelen mail şu şekilde miydi?

I would like to inform you that they are working on the same and will get back to you shortly with the proper resolution. Till the time, I would request you to keep some patience and wait for some time. We will try to resolve your complaint at earliest.
evet aynısı geldi. dün gelen farklıydı ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla büyük bi dertten kurtardılar beni :D kendi telefonum olsa sıkıntı yapmam zaten daha öncede aosp rom kullandım sevmediğim yerini değiştiririm moduller ile ama işte mi note 3 ün kullanıcısı normal bi kullanıcı :D

Oyla:

proledo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
3
evet aynısı geldi. dün gelen farklıydı ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla büyük bi dertten kurtardılar beni :D kendi telefonum olsa sıkıntı yapmam zaten daha öncede aosp rom kullandım sevmediğim yerini değiştiririm moduller ile ama işte mi note 3 ün kullanıcısı normal bi kullanıcı :D
İnanılmaz bir şekilde bende kontrol ettim benim de kilidim açılmış çok mutluyum :D

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
İnanılmaz bir şekilde bende kontrol ettim benim de kilidim açılmış çok mutluyum :D

çok iyi :D baya sevindim ben bir sürü uğraştırcaktı beni. rom atma felan neysede abimle uğraşamam :D :D bi defa rom attım bunun telefonuna ordan biliyorum. başımın etini yediydi :)

acaba bu hesapları cihazdan kaldırıp yenisini mi açsak. geri almazlar demi elimizden hadi çıkış yapıp başkasını açın diye :D :D

Oyla:

proledo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
3
çok iyi :D baya sevindim ben bir sürü uğraştırcaktı beni. rom atma felan neysede abimle uğraşamam :D :D bi defa rom attım bunun telefonuna ordan biliyorum. başımın etini yediydi :)

acaba bu hesapları cihazdan kaldırıp yenisini mi açsak. geri almazlar demi elimizden hadi çıkış yapıp başkasını açın diye :D :D

Valla mi hesabı açmayı düşünmüyorum :D

Oyla:
Üst Alt