Yardım Telefonumda mobil veri çalışmıyor

enesxavc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Merhabalar Düz 13T modelini kullanıyorum. Cihaz Direnç kayıtlı olup 2 senedir bende kalmakta fakat 1-2 aydır mobil veriyi açtığımda 5 saniye çalışıp sonra hat çekmiyor sıfırlanıyor. sonra tekrar çalışıyor. bu döngüye girdi ve hem internet hem de telefon aramalarını yapamıyorum. cihazda rusya romu yüklü. bootloader kilidi vs hepsi açık. Sizce neden oluyor?

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
30
3 g seçeneği mi dene bakım oluyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine olmaz ise Ek olarak başkasının hattını dene telefonunda dene veya senin hattını başkasında dene
Tozlanma oksitlenme olabilir.hic bişey olmaz ise Endonezya veya global rom dene

enesxavc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
10dk test ettim. 5G den 4.5Gye çektiğim zaman bu olay hiç olmadı bu süreç boyunca. bunun sebebi imeisini attığım cihazın 5g desteklememesi mi? Çünkü Vodafone uygulamasında da cihazım 5g desteklemiyor gözüküyor ancak destekliyor ve ibare de gözüküyor.

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
30
Muhtemelen 5 g fazla enerji harcadığı için direnç uygulanmış olması cihazda donanımsal arızaya geçmesine veya kendini bu şekilde şebekeyi resetlemesine sebep oluyor olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde Hattını 5 g olan normal bir telefonda dene yani resmi kayıtlı faturalı alınmış bir telefon

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Bu forumdaki kıdemliler donanım tamiri yapanların sana bilgi vermesi lazım idi.Redmi 4g telefonlarda siyah flex kablo var eğer siyah klablo direnç işlemi sonrası zarar görmediyse 4g çalışır.Redmi 5g telefonlarda 2 flex kablo var bir tanesi siyah diğeri yeşil eğer yeşil flex kablo direnç işlemi sırasında zarar görürse 5g şebeke gidip gelir.Bazı telefonlarda çin menşei çin modem ile fixleniyor ama bu sorun çok nadir.Tabi ki telefon tamiri yapan ustalar buraya daha detaylı ve temiz bilgi verir.

enesxavc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Bu forumdaki kıdemliler donanım tamiri yapanların sana bilgi vermesi lazım idi.Redmi 4g telefonlarda siyah flex kablo var eğer siyah klablo direnç işlemi sonrası zarar görmediyse 4g çalışır.Redmi 5g telefonlarda 2 flex kablo var bir tanesi siyah diğeri yeşil eğer yeşil flex kablo direnç işlemi sırasında zarar görürse 5g şebeke gidip gelir.Bazı telefonlarda çin menşei çin modem ile fixleniyor ama bu sorun çok nadir.Tabi ki telefon tamiri yapan ustalar buraya daha detaylı ve temiz bilgi verir.
durum sandığımdan daha vahim yani teşekkürler. 5g muhabbetleri gelmeden önce 4g de sorunsuz çalışıyordu çünkü ne zaman 5g geldi o zaman sapıtmaya başladı.

Üst Alt