Yardım Telefonuma tuzlu su girdi

Eness_rr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
9
Su geçirmez telefon kılıfını kullanıyordum çok az su kaçırmış bu su üst mikrofondan ve kulaklık girişinden girmiş cihazım ilk başta titremeye daha sonra acayip ısınmaya başladı eve geldim pirince yatırdım tatlı suya batirmadim belki o kadar su girmemiştir diye şuan nem gitmiş hat takma yerinden yanık kokusu geliyor telefon açılmıyor anakart yanmış galiba şimdi birde cihazım rootlu bootloader açık bunları nasıl kapaticam garantiye gittiği zaman anlarlar mi PC bağlantısı yapılamıyor zaten şuanda yardımcı olur musunuz

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sıvı temasına garanti bakmaz, geçmiş olsun,en yakın tamirciye gidin söksün/temizlesin cihazı..

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Geçmiş olsun öncelikle. Cihazınız zaten garanti kapsamına girmeyecek. Yüklü miktarda ücret çıkartacaklardır bu yüzden BL/ Root vs ilgilendirmez onları. Uzun süre su içinde kaldıysa o cihazdan hayır gelmez büyük bir ihtimalle.

Aslında geçtiğimiz günlerde Xiaomi bir açıklama yapmış cihaz brick olmafıkça BL açmak vs garantiye engel teşkil etmiyormuş. Ama gelde bizim servislere anlat.

Oyla:

Eness_rr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun öncelikle. Cihazınız zaten garanti kapsamına girmeyecek. Yüklü miktarda ücret çıkartacaklardır bu yüzden BL/ Root vs ilgilendirmez onları. Uzun süre su içinde kaldıysa o cihazdan hayır gelmez büyük bir ihtimalle.

Aslında geçtiğimiz günlerde Xiaomi bir açıklama yapmış cihaz brick olmafıkça BL açmak vs garantiye engel teşkil etmiyormuş. Ama gelde bizim servislere anlat.
Hocam uzun süre kalmadı ya tuzlu su kısa devre yaptırdı bence sonra anakart yandı

Oyla:

mehmetali9393

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
3
Hocam 1 sene önce benim honor 8x cihazım denize düştü hemen aldım kuruttum cihazın içini açarak temizledim ama açılmadı maalesef bir tekefoncuya götürdüm cihazın anakartı yanmış oksitleme yapmış dediler wd40 ile anakartı temizledim yine tık yok 1 senedir evde elimde patladı

Oyla:

Eness_rr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam uzun süre kalmadı ya tuzlu su kısa devre yaptırdı bence sonra anakart
Hocam 1 sene önce benim honor 8x cihazım denize düştü hemen aldım kuruttum cihazın içini açarak temizledim ama açılmadı maalesef bir tekefoncuya götürdüm cihazın anakartı yanmış oksitleme yapmış dediler wd40 ile anakartı temizledim yine tık yok 1 senedir evde elimde patladı
Hocam benimkinden yanık kokusu geliyor oksitlenme mi oluyor acaba bilmiyorum anakart gg büyük ihtimalle

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Anlattigina gore o cihaz suan pert gecmis olsun cihazin pilini sökun kisadevre yapip patlamasin

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
İlk mesaj saati Sabah 10:25 üzerinden tam 10 saat geçti ve teknik servis yüzü görmedi facepalm~~ geçmiş olsun tekrardan...

Oyla:
Üst Alt