Soru Telefonuma sızılmışmı

Shabata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi note9s
Konular
1
Öncelikle merhabalar. Xiaomi Redmi Note9s cihazımdan takılırken mail geldi ciceksepetinde yeni bir cihazdan giriş yapılmıştır diye ardından uygulamaya girdim. Sepette ürünler vardı. Hemen şifreyi değiştim, ardından akşamı ise Instagram hesabımdan bazı sayfaları takip edildiğini gördüm. Şüphelendim giriş hareketlerine baktım sadece benim telefonum vardı. Mi hesabına baktığımda ise iki tane Redmi Note9s olduğunu fark ettim ve şüphem çok arttı hemen telefonu formatladım. Şifreleri değiştim sizce telefonum haclenmiş mi ya da nasıl anlarım mi hesabıda iki tane cihaz olması normal mi?

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Shabata, şimdi formattan sonra hesabınızda 3 tane 9s oldu. Mi hesabından çıkış yapıp bağlı cihazları silmezseniz her seferinde ekler. Bunun bir önemi yok. Herhangi bir veri sızıntısı olmaz. Bu sizin hatanız. Bu normal bir durum.

Ama çiçeksepeti ve instagram hesabınız için bir şey diyemem. Bir hesap için tesadüf, hata vs denilebilir ama iki hesap kafa karıştırıcı.
Her zaman söylüyorum bir password manager kullanın. Kafanız rahat olsun.

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam Instagram takipçi kasma sitelerine girdiyseniz bu gayet normaldir. Bir zamanlar bende bu işlere meraklıydım ve hesabımı şifresiyle beraber takipçi kasma umuduyla değişik sitelere veriyordum. Sonra baktım ki abidik gubudik sayfalar takip ediliyor hesabımı sildim. Kendi telefonunuzu çift olarak görmek ise normaldir. Google hesabımla giriş yaparken bende de oluyor hatta konum özelliği açık olmasına rağmen İstanbul'u gösteriyor. Sizin adınıza bir şey sipariş verilmiş ya da sizin bilgilerinizle bir şey satın alınmışsa o zaman harekete geçin. Yoksa paranoya olursunuz hocam

Shabata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi note9s
Konular
1
Shabata, şimdi formattan sonra hesabınızda 3 tane 9s oldu. Mi hesabından çıkış yapıp bağlı cihazları silmezseniz her seferinde ekler. Bunun bir önemi yok. Herhangi bir veri sızıntısı olmaz. Bu sizin hatanız. Bu normal bir durum.

Ama çiçeksepeti ve instagram hesabınız için bir şey diyemem. Bir hesap için tesadüf, hata vs denilebilir ama iki hesap kafa karıştırıcı.
Her zaman söylüyorum bir password manager kullanın. Kafanız rahat ols

Her zaman söylüyorum bir password manager kullanın. Kafanız rahat olsunn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sorun olmaz mı yani rahatliyim mi ikisininde şifresini değiştirdim telefona format attım mi hesabını ise kaldırdım bundan sonra telefona erişim sağlanabilir mi bir diğer sorum ise sizce telefonuma erişim sağlamışlarmıdır bunu yapmak kolay mı

Hocam Instagram takipçi kasma sitelerine girdiyseniz bu gayet normaldir. Bir zamanlar bende bu işlere meraklıydım ve hesabımı şifresiyle beraber takipçi kasma umuduyla değişik sitelere veriyordum. Sonra baktım ki abidik gubudik sayfalar takip ediliyor hesabımı sildim. Kendi telefonunuzu çift olarak görmek ise normaldir. Google hesabımla giriş yaparken bende de oluyor hatta konum özelliği açık olmasına rağmen İstanbul'u gösteriyor. Sizin adınıza bir şey sipariş verilmiş ya da sizin bilgilerinizle bir şey satın alınmışsa o zaman harekete geçin. Yoksa paranoya olursunuz hocam
Herhangi bir takipçi kasma sitesine bilgimi vermedim hocam benim asıl merak ettiğim telefonuma sızılılp sızılmadığı

Son düzenleme:

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
39

Hocam sorun olmaz mı yani rahatliyim mi ikisininde şifresini değiştirdim telefona format attım mi hesabını ise kaldırdım bundan sonra telefona erişim sağlanabilir mi bir diğer sorum ise sizce telefonuma erişim sağlamışlarmıdır bunu yapmak kolay mı

Herhangi bir takipçi kasma sitesine bilgimi vermedim hocam benim asıl merak ettiğim telefonuma sızılılp sızılmadığı
Hocam telefonlara kolay kolay sızılmıyor. Android işletim sistemlerinde özellikle de androidle güçlendirilmiş Xiaomilerde bu imkansıza yakındır. Kendim 2 sene hackerlık yaptım. Android sistemlerde .apk adı altında güvensiz bir paket yüklediyseniz o zaman korkun. Ya da kaynağı belirlenmemiş e-mailler. Güvensiz VPN'ler. Premium uygulama verme vaadiyle açılan siteler. Bunlardan herhangi birine girmediyseniz korkmanıza gerek yok

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5

Erişim sağladıklarını zannetmiyorum. Ama çiçeksepeti işinden biraz pis kokular gelmiyor değil. Bir şekilde hesabınız patlamış.

Mi hesabını kapatmayın. Buna gerek yok. Yeni romdan sonra cihazlarım bölümüne bakın. Şu anki kulllandığınız için "bu cihaz" Yazar o hariç diğerlerindeki oturumları kapatın ve silin.

Telefona sızmak zor iş. Program yüklemek ve bjnun farkedilmemesi ve sağlam çalışması için system içine kurulmalı. 9s te süper partition var ve magisk modülü dışında bu süper bölüme program kurmak imkansız.

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Hocam eğer sosyal medya hesabınız ile çiçek sepeti hesabınızın şifresi aynı mı
ayrıca format attıysanız yüzde 99.9 virüs varsa gitmiştir
telefon değilde başka cihazdan da çalınmış olabilir çalınmışsa eğer
ha birde biliyorsunuzdur fakat ben genede hatırlatayım 1 şifreyi 1 den fazla hesapta kullanmayın!!
hayırlı ramazanlar dilerim

dugers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Syt
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Müh
Konular
1
çiçeksepeti sanırım geçtiğimiz haftalar hacklenmişti. Şifreler aynı ise email adresinizi de kullanarak girilmiş olabilir.

Shabata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi note9s
Konular
1

çiçeksepeti sanırım geçtiğimiz haftalar hacklenmişti. Şifreler aynı ise email adresinizi de kullanarak girilmiş olabilir.
Instagrama mı telefona mı hocam

Üst Alt