Yardım TELEFONUMA DOKUNANI İFŞA ETMEK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MEHMET001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
Mi8
Konular
4
Merhaba, eşim telefonumu hergün ben uyurken kurcalıyor .. Ve ifşa etmek istiyorum, nereye girdiğini ne yaptığını bilmek istiyorum..
.
Ekranda kilit yok,
telefonu açınca resmini çeken?
Yada telefonu açınca ekran videosu alıp baktığı yerleri bana gösteren?
Yada en basiti girdiği saatleri not eden?
Bir uygulama var mıdır...?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
MEHMET001
Mi Band 4 Uzmani 'ın
Arkadaşın yazdığına ek olarak:
Bu yaptığınız telefona da zarar verir, çünkü sadece eşinizi değil sizin yazdıklarınızı, yaptıklarınızı da not alacak. Böyle bir işlem şişme yapar.
Diğer yandan eşiniz bu durumu öğrenir ise arada kırılganlık olur.
En iyisi iyi bir zamanında siz ona sorun ya da eğer eşinizden telefonunuzu kaçırıyor gibi yapıyorsanız,
Telefon konuşmalarınızı gizli gizli yapıyor iseniz o da bundan işkilleniyor ise bakmış olabilir.

Gelin siz telefonunuzu hep ortaya koyun, hiç kaçırmayın..
Bakalım sonuç nasıl gelişecek.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Forum Kurallarımız Gereği ;

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Böyle bir olaydan dolayı boşanma aşamasına gelen bir çift vardı tanıdığım bu konuda da yardım istemişlerdi benden nasıl yaparız bakmaması için nasıl şifre koyarız gibi. Velhasılı yardımcı olmadım ve sorun neyse kendi aralarında karar vermelerini istedim çünkü ciddi anlamıyla bu aile içi durumunuza buraya verilecek bir yanıt karışmak gibi olur ve farklı sonuçlar doğurabilir. Siz kaç yaşındasınız bilemiyorum kusura da bakmayın size akıl vermek gibi yapmak istemem 22 yaşında bir insanım ama doğruyu söylemek ve mantıklı düşünmek gerekir ise iki yetişkin insan olarak sorunu kendi aranızda çözmenizi ve eşinizin neden böyle bir davranış yaptığını sormanızı isterim bizler bir yanlışın parçası olmak istemeyiz sizin iyiliğiniz ve aile saadetiniz için.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Eski telefonlarda vardı öyle bi özellik fakat sadece şifreyi yanlış girince fotoğrafını çekiyordu da, dediğiniz gibi bir olay yok ha şöyle yapabilirsiniz fakat gizli video çeken program kullanın ön kamerayı açarsınız programı gizli dosyalara atarsınız tüm bildirimlerini kapatırsınız gece uyurken çeker.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt