Yardım Telefonuma android 13 yükleyince olan hata

Uzmankan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
33
Rootsuz da güvenli değil cihazınız, orijinal haline geri getirmeniz için kimsede olmayan Google tarafından yasaklanmamış keybox bulmanız.
Cihazı rootladım. Magisk kurup gerekli modülleri yükledim sertifika hatası almadım ama şimdi de banka uygulamalarını kullanamıyorum. Yaptığım işlemler Magiski gizledim. Shamiko isimli modülüde yükledim. Magiskten banka uygulamalarını ayarladım. ama işbankasına giremedim hata verdi. Varmı başka modül vs acaba

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
36
Cihazı rootladım. Magisk kurup gerekli modülleri yükledim sertifika hatası almadım ama şimdi de banka uygulamalarını kullanamıyorum. Yaptığım işlemler Magiski gizledim. Shamiko isimli modülüde yükledim. Magiskten banka uygulamalarını ayarladım. ama işbankasına giremedim hata verdi. Varmı başka modül vs acaba

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KernelSu-Next kullandığım için magisk ekstra gizleyecek yolları pek hatırlamıyorum yanlış yönlendirme yapmayayım eğer cihazınıza özgü kernelSu/kernelSu-next tabanlı kernel varsa onu kullanın ardından SuSF ile root gizlemek daha iyi çözüme kavuşur.

Üst Alt