Yardım Telefonum yavaş

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı v10.3.6.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yaklaşık 1 ay önce redmi note 6 pro 64gb aldım ve cep hizasından 2 kere düşürdüm telefon menülere falan donarak giriyor klavyeden yazı yazarken donuyor pubg mobile oynarken arkadaşımın redmi 7 cihazı işlemci ve ram açısından daha kötü olmasına rağmen benim telefonumdan kat kat akıcı oynayabiliyor çözümler önerirmisiniz

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
Telefonu yedekledim. Macoo hocamın dediği gibi reset atmayı deneyeceğim. Sıfırladıktan sonra dönerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen geçen Xiaomi rezaleti başlıklı konu açan arkadaşsın ben senin niyetini çok iyi biliyorum geçenki konuda şarjım az gidiyor telefon yavaş ve cihazı hiç düşürmedim demiştiniz şimdide 2 kere cep hizasından düştü telefonum yavaş diyosun eğer doğruları konuşuyosan cihazı formatlıcaksın düzelmediyse garantiye verceksin garantisi yoksa teknik servise onuda yapmam dersen başka cihaz alacaksın.
O konuyu açtıktan sonra rom değiştirdim düzeldi kardeşim ve o konuyu açtıktan sonra 2 kere düştü burda bana bilip bilmeden konuşma.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Telefonu yedekledim. Macoo hocamın dediği gibi reset atmayı deneyeceğim. Sıfırladıktan sonra dönerim.

O konuyu açtıktan sonra rom değiştirdim düzeldi kardeşim ve o konuyu açtıktan sonra 2 kere düştü burda bana bilip bilmeden konuşma.
Hangi romu yüklediniz geçmiş olsun o zaman bakalım bi sonraki konuda ne diyeceksiniz :D

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
Telefonu sıfırladım ama değişen birşey yok gibi. Sıfırladıktan sonra yedek attım telefona. Yedek atmasamıydım yoksa?

Macoo hocam yedek atmasamıydım?

Son düzenleme: