Yardım Telefonum şarj almıyor

arwen1675

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusud
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Mi 5S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi 5S kullanıcısıyım telefonum son 1 haftadır prize takılı şekilde şarj olmuyor. powerbank ile şarj edebiliyorum nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz ?

Not: Adaptörü başka telefonlarda denedim şarj ediyor. Kablo ile de powerbank aracılığı ile şarj ediyorum bozuk olsa sanırım ordan da etmez.

arwen1675

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusud
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
Hocam sorun kabloda olabilir, kablo cihazın adapterden çektiği akımı kaldıramayabilir.
hmm anladım.Peki bu olayın birden meydana gelme ihtimali var mıdır yoksa çekmeae hiç mi çekmezdi. Ben telefonu bu kablo ile kullanıyorum da uzun zamandır

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam ben yanlış anlamışım
Olabilir hocam saat gece yarısını geçti, beyin artık uyku hormonunu basıyor vücuda giggle~~ hepimiz yanlış anlayabiliyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hmm anladım.Peki bu olayın birden meydana gelme ihtimali var mıdır yoksa çekmeae hiç mi çekmezdi. Ben telefonu bu kablo ile kullanıyorum da uzun zamandır
Zamanla oluşmuş olabilir hocam, birden olsa ilk kullanımda fark ederdiniz.

Oyla:

arwen1675

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusud
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
Olabilir hocam saat gece yarısını geçti, beyin artık uyku hormonunu basıyor vücuda giggle~~ hepimiz yanlış anlayabiliyoruz.

kabloyu değiştirsem çözülür mü yani

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129

Aynen hocam kafam biraz yorgun bugün , ama şunu söylemek istiyorum . Arkadaşın söylediğini son zamanlarda yaşamaya başladım , telefonumun kablosuyla daha düşük akım çeken esigarayı şarj ettiğimde daha sonra telefonu şarj edemiyorum , aynı sıkıntıyı başka kablo ve adaptör ile de yaşadım. Arkadaş askerde olduğu için başka telefonlar şarj ediliyorsa bundan dolayı yapabilir

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
kabloyu değiştirsem çözülür mü yani
Hocam siz işi garantiye almak için bir telefoncuya uğrayıp orada test edin, cihaz şarj olursa kabloyu alırsınız, olmazsa orada alternatif çok deneme yaparak sorunu bulup çözebilirsiniz.

Oyla:

arwen1675

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusud
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
Hocam siz işi garantiye almak için bir telefoncuya uğrayıp orada test edin, cihaz şarj olursa kabloyu alırsınız, olmazsa orada alternatif çok deneme yaparak sorunu bulup çözebilirsiniz.
tamamdır teşekkür ederim

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Aynen hocam kafam biraz yorgun bugün , ama şunu söylemek istiyorum . Arkadaşın söylediğini son zamanlarda yaşamaya başladım , telefonumun kablosuyla daha düşük akım çeken esigarayı şarj ettiğimde daha sonra telefonu şarj edemiyorum , aynı sıkıntıyı başka kablo ve adaptör ile de yaşadım. Arkadaş askerde olduğu için başka telefonlar şarj ediliyorsa bundan dolayı yapabilir
Gerçekten ilginç bir durum hocam.

tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim hocam.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Evet hocam hatta eşimin şarj adaptörü ve kablosu ile de denedim , kablo bir süre hiç bir teefonu şarj etmedi daha sonra kendi kendine düzeldi. Böyle bir durum olduğunda o kablo ile bilgisayara bağlantı da yapılmıyor . Bilgisayar telefonun görmüyor
Gerçekten ilginç bir durum hocam.

Rica ederim hocam.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Evet hocam hatta eşimin şarj adaptörü ve kablosu ile de denedim , kablo bir süre hiç bir teefonu şarj etmedi daha sonra kendi kendine düzeldi. Böyle bir durum olduğunda o kablo ile bilgisayara bağlantı da yapılmıyor . Bilgisayar telefonun görmüyor
Hocam bu durumun bir açıklaması olması lazım, neden oluyor acaba, meraktan çatlamak üzereyim. Bugün sizin başınıza geldi yarın bize olmayacağının garantisi yok, çözüm bulmalı bu duruma. Siz bir çözüm yolu bulabildiniz mi hocam.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam bu durumun bir açıklaması olması lazım, neden oluyor acaba, meraktan çatlamak üzereyim. Bugün sizin başınıza geldi yarın bize olmayacağının garantisi yok, çözüm bulmalı bu duruma. Siz bir çözüm yolu bulabildiniz mi hocam.
Çözüm yolu şu şekilde , aslında her cihazın bir adaptörü ve kablosu var , üşengeçlik yapmayıp hepsini kendi kablosu ile şarj edince sorun kalmıyor. Bunun bir açıklaması var gibi ama tam emin değilim, amper koruması gibi birşey olabilir . Düşük akımla şarj olan bir cihazı şarj ettiğinizde bir sonraki şarj ediste bozmasın cihazı diye kablo bazı iletkenlerini kapatıyor olabilir .dediğim gibi tam emin değilim benim varsayimim bu

Oyla:
Üst Alt