- Adım
- Aziz
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 2
Merhaba X3 Pro cihazım var haziranda aldım Ağustos ayında gelen güncelleme alana kadar herşey normaldi o güncelleme sonucu cihaz pil tüketimi anormal oldu. Bütün yaşadığım sorunu Genpa'ya yazıp cihazı garantiye gönderdim adamlar cihazda belirtilen hata yok diye işlemi tamamlayıp geri yıllarıdır bugün kargo geldi teslim aldım
1. Telefonu Açtım%93 olan şarj o an 92 ye düştü
2. Kurulumu yapmaya başladım %91 oldu
3. Kurulum bitti 30 uygulama güncellendi %88 oldu
telefonu saat.11.28 de açtım saat. 12.05 te%88 ile kenara bıraktım
4. Saat 16.07 de elime aldım (bu süreye kadar hiç kullanmadım kenarda durdu) şarjı %87 idi 5 6 uygulama indirdim menü düzenini yaptım şarj %80 'e düştü
5. Saat 17.52 te buraya foruma girdim biraz sorunları okudum şuan yazıyorum buraya şarj %78 'e düştü
Bu şarj tüketimi kime göre normal neye göre normal benmi teknoloji özürlüsüyüm yoksa Genpa denilen şirket mi anlam veremedim benim gibi şarj sorunu yaşayan varmı varsa çözüm veya başka bir yol izleyen varmı yıldım artık ya valla
1. Telefonu Açtım%93 olan şarj o an 92 ye düştü
2. Kurulumu yapmaya başladım %91 oldu
3. Kurulum bitti 30 uygulama güncellendi %88 oldu
telefonu saat.11.28 de açtım saat. 12.05 te%88 ile kenara bıraktım
4. Saat 16.07 de elime aldım (bu süreye kadar hiç kullanmadım kenarda durdu) şarjı %87 idi 5 6 uygulama indirdim menü düzenini yaptım şarj %80 'e düştü
5. Saat 17.52 te buraya foruma girdim biraz sorunları okudum şuan yazıyorum buraya şarj %78 'e düştü
Bu şarj tüketimi kime göre normal neye göre normal benmi teknoloji özürlüsüyüm yoksa Genpa denilen şirket mi anlam veremedim benim gibi şarj sorunu yaşayan varmı varsa çözüm veya başka bir yol izleyen varmı yıldım artık ya valla