Yardım Telefonum pubg düşük ayarlarda kasıyor.

veron2007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
0
60fps configi nerden indirdin link ata biliirmisin yada nerden indirdigini soylermisin rica etsem
EnjoyCJZC yazınca google a konuları cikiyor videolarda var .. Active.sav kismi haric diğer söylediklerini yapin

Omerbicerer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
RedMi 5 Plus
Konular
6
Stabil eu rom kullaniyorum magnetar modülü yüklü gpu booster modülü yüklü ve 60 fps configi kullaniyorum telefon akıcı bir oyun deneyimi sunuyor rom arayışı içine girmenize gerek yok eğer talep sayısı yeterince olursa konu açabilirim oyun 60 fps de hicbir sekilde lag sorunu olmadan çalışıyor kernel değişmenize gerek yok şahsi fikrimdir

bbma

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış mutlu
Cihazım
Mi5x
Konular
5
Herkese merhaba iyi forumlar,
Herkesin bildiği ve oynadığı pubg mobile oyununu bende oynuyorum. Fakat bazı poco x3 nfc kullanıcılarını bu oyunu 90 fps sıkıntısız oynayabilirken ben 50 fps de bile kastığını rahatlıkla görebiliyorum. Oyun için gayet iyi olduğu söylenilen "MIUI AbihX rox edition 12.0.7" romunu kullanıyorum daha öncesinde farklı romlar ile de deneyimlemiştim fakat sonuç aynı. Daha sonra forumlardan gördüğüm kadarıyla kernel değiştirmek bir nebze de olsa faydasının olacağı söyleniliyordu onun için "StormBreaker" kurdum. Yine değişen olmadı. Sonrasında sürücüyü oyun sürücüsü olarak değiştirmemin iyi olacağını gördüm onu da değiştim ama benim telefonum hala kasıyor. Telefonumdan çok büyük bir beklentim yok. Attığım ayarlarsa kasmasın bana yeterli.
Farklı fikri olanlar lütfen yardımcı olsun lütfen.
Teşekkürler.

testa54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
pocophone f1
Konular
16
Stabil eu rom kullaniyorum magnetar modülü yüklü gpu booster modülü yüklü ve 60 fps configi kullaniyorum telefon akıcı bir oyun deneyimi sunuyor rom arayışı içine girmenize gerek yok eğer talep sayısı yeterince olursa konu açabilirim oyun 60 fps de hicbir sekilde lag sorunu olmadan çalışıyor kernel değişmenize gerek yok şahsi fikrimdir
Cihazın ne.?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve drop sorunu damı olmuyor misal school ve TOKİ'den geçerken drop oluyor

Omerbicerer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
RedMi 5 Plus
Konular
6
Cihazın ne.?

Ve drop sorunu damı olmuyor misal school ve TOKİ'den geçerken drop oluyor
Poco x3 nfc düşman la karşı karsiya geldiğin de drop düştüğünde vs. Herhangi bi kasma donma yok . Akıcı aşırı ayarda 60 fps dan aşağı da düşmüyor akıcı ve gpu yu overclock yaptığı için biraz ısınma sorunu yaşıyorsunuz uzun kullanimda fakat o akıcılığa değer

MrKaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
12
Poco x3 nfc düşman la karşı karsiya geldiğin de drop düştüğünde vs. Herhangi bi kasma donma yok . Akıcı aşırı ayarda 60 fps dan aşağı da düşmüyor akıcı ve gpu yu overclock yaptığı için biraz ısınma sorunu yaşıyorsunuz uzun kullanimda fakat o akıcılığa değer
Hocam lütfen konu açın gpu booster nerden bulurum

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
cpu ya overclock yaptigimizda cpu ya bir zarari olurmu gelecekte? ben bilmiyorum bu konulari.lutfen konu acarsaniz sevinirim.bizlerde yararlanmis oluruz hemde

ben livikte oynuyorum hep.soyleki sicak bir odada islemcide isinir bu dogal birsey.islemci 50dereceni goruyor ve odanin sicakligi su sekilde klima 30derece hep acik ve pubg oynuyorum poco x3 islemcisi 50dereceni goruyor ki bu normal.50 derecede biraz fps dususleri fps droplar takilmalar oluyor adamla karsi karsiya geldiginde ama ki soguk bir odada oynuyorum oda sicakligi max 25 derece.cihaz hic isinmiyor 36 derece filan gordum max.cok isinmadigi icinde 60 fps stabil oynuyorum adam olsun ve olmasin.bu cihazda 60 fps oynamak buyuk bir basari islemcisine gore.

Keskin41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengizhan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
Merhaba yeni aldığım redmi note 9 cihazımda Chrome da dahil kasmalar mevcut nedeni nedir nasıl düzeltirim kaçak değil turkiye garantili surumum ise 12.0.7 global

Üst Alt