Çözüldü Telefonum Mi 9T Promu, K20 Promu ?

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.2 bu Xiaomi eu 20.1.21 Beta
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce malum yolla kayıt yapılmış K20 Pro satın aldım. Daha doğrusu Telefonu satan arkadaş öyle dedi. Yalnız daha yeni farkettim, K20 Proların arkasında Redmi yazıyor. Ama benim telefonumun arkasında Mi yazıyor. Dostum Nescafe656 ya satın alırken K20 Pro satın aldığımı söylemiştim. Bugün onunla da görüştüğüm de, bu telefonun arkasında Mi yazıyor dedim. Acaba telefonun arka kapağı değişmiş olabilir mi dedi. Şimdi benim sorum bu telefon K20 pro mu yoksa Mi 9T Promu ? Bunu anlamanın bir yolu var mı acaba. Buradan telefonun resmini de paylaşıyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce malum yolla kayıt yapılmış K20 Pro satın aldım. Daha doğrusu Telefonu satan arkadaş öyle dedi. Yalnız daha yeni farkettim, K20 Proların arkasında Redmi yazıyor. Ama benim telefonumun arkasında Mi yazıyor. Dostum Nescafe656 ya satın alırken K20 Pro satın aldığımı söylemiştim. Bugün onunla da görüştüğüm de, bu telefonun arkasında Mi yazıyor dedim. Acaba telefonun arka kapağı değişmiş olabilir mi dedi. Şimdi benim sorum bu telefon K20 pro mu yoksa Mi 9T Promu ? Bunu anlamanın bir yolu var mı acaba. Buradan telefonun resmini de paylaşıyorum.

Benim cihazın birebir aynısı hocam.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var tabi hocam Band 20 var sizin telefonda. Extradan 9T Pro'lar daha pahalı K20 ye göre.
Furkan hocam ama Band 20 varmı çözemedik. Dostum Nescafe656 bir yerden baktırdı orada bant 20 yok gözüküyordu. Tam olarak nasıl öğreniriz bant 20 var mı yok mu hattım Vodafone.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Furkan hocam ama Band 20 varmı çözemedik. Dostum Nescafe656 bir yerden baktırdı orada bant 20 yok gözüküyordu. Tam olarak nasıl öğreniriz bant 20 var mı yok mu hattım Vodafone.
Önce root atmanız lazım, ardından Signal Network guru programdından bakabilirsiniz.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce root atmanız lazım, ardından Signal Network guru programdından bakabilirsiniz.
Furkan arkadaşım telefonda root var. Negwork Signal guru ya baktım. Ekran görüntüsü paylaşıyorum sende bak.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Furkan arkadaşım telefonda root var. Negwork Signal guru ya baktım. Ekran görüntüsü paylaşıyorum sende bak.

Çift sim mi kayıtlı hocam? O yüzden band 20 olmayabilir. Mi 9 se gibi.

Oyla:
Üst Alt