Soru Telefonum kurtarma moduna geçmiyor ne yapmalıyım

• Konbuyu başlatan Hhujb
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 887

Mehmet212

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Poco F3
Konular
1
Tamam, sizi yanılttığım için özür dilerim. Poco F3 (alioth) modeliniz için MIUI 14 güncellemesi sorun yaşatıyor gibi görünüyor. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. MIUI 13 sürümüne geri dönün. Bu işlem için cihazınızı Fastboot modunda açmanız gerekiyor. Daha sonra, adresinden MIUI 13 ROM dosyasını indirin ve cihazınıza yükleyin.

2. MIUI 14 güncellemesi için bir başka ROM dosyası arayın ve indirin. Xiaomi.EU sitesinin ROM dosyaları bu konuda oldukça güvenilirdir.

3. MIUI 14 ROM dosyasını cihazınıza yükleyin. ROM dosyasını yüklemek için TWRP veya OrangeFox kurtarma modunu kullanabilirsiniz.

4. Cihazınızı normal olarak açın ve güncelleme işlemine başlayın. Bu işlem sırasında cihazınızın açık kalması ve güç kaynağına bağlı olması gerekiyor.

Bu adımları takip ederek MIUI 14 güncellemesi sorununu çözebilirsiniz. Ancak, güncelleme işlemlerini yaparken her zaman dikkatli olun ve geçerli ROM dosyalarını yüklediğinizden emin olun. Ayrıca, herhangi bir özel yazılım veya ROM kullanıyorsanız, önce onları kaldırmak için cihazınızı tamamen sıfırlamanız gerekebilir.
Ben zaten 13 deyim ve resmi 14 güncellemesini indiriyorum ben tvrp ve s kurmadım telefona hiç bir zaman ve bootloader kilidi de açmadım bunun zararlı birşey olduğunu dediler

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Ben zaten 13 deyim ve resmi 14 güncellemesini indiriyorum ben tvrp ve s kurmadım telefona hiç bir zaman ve bootloader kilidi de açmadım bunun zararlı birşey olduğunu dediler
Tamam, anladım. MIUI 14 güncellemesi tam olarak yüklenemedi ve cihazınız güncelleme sırasında hatalarla karşılaşıyor. Bu durumda öncelikle cihazınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, aşağıdaki adımları da izleyebilirsiniz:

1. Cihazınızı kapatın ve ardından tekrar açın. Bu işlem

Mehmet212

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Poco F3
Konular
1
Tamam, anladım. MIUI 14 güncellemesi tam olarak yüklenemedi ve cihazınız güncelleme sırasında hatalarla karşılaşıyor. Bu durumda öncelikle cihazınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, aşağıdaki adımları da izleyebilirsiniz:

1. Cihazınızı kapatın ve ardından tekrar açın. Bu işlem
Lütfen tam cevap ver

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Lütfen tam cevap ver

1. Cihazınızı kapatın ve ardından tekrar açın. Bu işlem, güncelleme işleminde bir hata oluşmasına neden olan küçük bir sorunun giderilmesine yardımcı olabilir.

2. Güncelleme dosyasını yeniden indirin ve bu kez farklı bir kaynaktan indirmeyi deneyin. Bazı durumlarda, indirilen dosyalar hatalı olabilir ve bu da güncellemenin başarısız olmasına neden olabilir.

3. MIUI 14 güncellemesi için önce temiz bir yükleme yapmayı deneyin. Bu işlem, cihazınızdaki tüm verileri siler ve cihazınızı varsayılan ayarlara geri döndürür. Cihazınızı Fastboot modunda açın ve yeni bir ROM dosyası yükleyin.

4. MIUI 14 güncellemesi için bir başka yöntem de ADB Sideload kullanmaktır. Bu yöntem, cihazınızda herhangi bir kurtarma modu yüklü olmadan güncelleme yapmanıza olanak tanır. Ayrıca, bu yöntem herhangi bir veri kaybı olmadan güncelleme yapmanıza da olanak sağlar.

Lütfen bu adımları dikkatli bir şekilde izleyin ve sorununuzu çözmeye yardımcı olabilecek bir yöntem bulun. İyi şanslar!

Mehmet212

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Poco F3
Konular
1

1. Cihazınızı kapatın ve ardından tekrar açın. Bu işlem, güncelleme işleminde bir hata oluşmasına neden olan küçük bir sorunun giderilmesine yardımcı olabilir.

2. Güncelleme dosyasını yeniden indirin ve bu kez farklı bir kaynaktan indirmeyi deneyin. Bazı durumlarda, indirilen dosyalar hatalı olabilir ve bu da güncellemenin başarısız olmasına neden olabilir.

3. MIUI 14 güncellemesi için önce temiz bir yükleme yapmayı deneyin. Bu işlem, cihazınızdaki tüm verileri siler ve cihazınızı varsayılan ayarlara geri döndürür. Cihazınızı Fastboot modunda açın ve yeni bir ROM dosyası yükleyin.

4. MIUI 14 güncellemesi için bir başka yöntem de ADB Sideload kullanmaktır. Bu yöntem, cihazınızda herhangi bir kurtarma modu yüklü olmadan güncelleme yapmanıza olanak tanır. Ayrıca, bu yöntem herhangi bir veri kaybı olmadan güncelleme yapmanıza da olanak sağlar.

Lütfen bu adımları dikkatli bir şekilde izleyin ve sorununuzu çözmeye yardımcı olabilecek bir yöntem bulun. İyi şanslar!
4 cü adımı anlat

Uauamr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Mi 10 pro eu rom miui 14 yukleyecegim. Twrp menüsüne giremiyorum, sürekli kapanıp açılıyor

Üst Alt