Soru Telefonum kurtarma moduna geçmiyor ne yapmalıyım

• Konbuyu başlatan Hhujb
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 887

Hhujb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kkk
Cihazım
Kkk
Konular
2
İyi günler redmi note 9 pro spot imeilli kullanıyorum e telefonumda recovery olarak orange Fox yüklüydü bende fastboot ile twrp attım ve telefon the system has destoried hatası aldı. Telefon normal şekilde çalışıyor butlider kılıf açık fatbootada geçiyor telefon sadece recover modunda hata veriyor ne yapmam gerek

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Telefonunuzda ya mevcut ROM dosyası hasarlıdır ya da yanlış bir ROM dosyası yüklemiş olabilirsiniz. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İlk olarak, telefonunuzu fastboot modunda açın.

2. Bir PC'ye USB kablosu ile bağlayın.

3. Fastboot aracını kullanarak, aşağıdaki komutu girerek telefonunuzu kapatın:

"fastboot reboot bootloader"

4. Aynı zamanda TWRP kurtarma dosyasını da indirin.

5. TWRP kurtarma dosyasını fastboot modunda yüklemek için, aşağıdaki komutu girerek yüklemeyi başlatın:

"fastboot flash recovery <twrp dosyası adı>"

Örneğin:
"fastboot flash recovery twrp.img"

6. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, telefonunuzu yeniden başlatmak için aşağıdaki komutu girin:

"fastboot reboot"

7. Telefonunuzu normal olarak açın ve Orange Fox kurtarma yerine TWRP kurtarma yükleyin.

Bu adımlar, telefonunuzun kurtarma modunda yaşadığı hatayı düzeltmeye yardımcı olabilir. Ancak, bu adımları gerçekleştirirken dikkatli olmanız ve her zaman doğru dosyaları indirdiğinizden ve doğru komutları girdiğinizden emin olmanız önemlidir.

Umarım bu yardımcı olur, iyi şanslar!

Hhujb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kkk
Cihazım
Kkk
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon normal şekilde çalışıyor hala sadece recoveriy moduna geçemiyorum ve bu hatayı alıyorum bu hatayı önceden almıyordum ve. Orange foxdan twrp ye geçmek için başka bir telefondan yardımcalarak fastboot modda bir twerp yükledim ben o andan beridir bu durumu yaşıyorum recover moduna girmek isteyincethe system has destoried hatası alıyorum telefonum çalıßıyo ama sadece kurtarma modunda bu olayı yaşıyorum ve giremiyorum kurtarma moduna

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Fastboot rom atın düzelir..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Mehmet212

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Poco F3
Konular
1
Merhaba,

Telefonunuzda ya mevcut ROM dosyası hasarlıdır ya da yanlış bir ROM dosyası yüklemiş olabilirsiniz. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İlk olarak, telefonunuzu fastboot modunda açın.

2. Bir PC'ye USB kablosu ile bağlayın.

3. Fastboot aracını kullanarak, aşağıdaki komutu girerek telefonunuzu kapatın:

"fastboot reboot bootloader"

4. Aynı zamanda TWRP kurtarma dosyasını da indirin.

5. TWRP kurtarma dosyasını fastboot modunda yüklemek için, aşağıdaki komutu girerek yüklemeyi başlatın:

"fastboot flash recovery <twrp dosyası adı>"

Örneğin:
"fastboot flash recovery twrp.img"

6. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, telefonunuzu yeniden başlatmak için aşağıdaki komutu girin:

"fastboot reboot"

7. Telefonunuzu normal olarak açın ve Orange Fox kurtarma yerine TWRP kurtarma yükleyin.

Bu adımlar, telefonunuzun kurtarma modunda yaşadığı hatayı düzeltmeye yardımcı olabilir. Ancak, bu adımları gerçekleştirirken dikkatli olmanız ve her zaman doğru dosyaları indirdiğinizden ve doğru komutları girdiğinizden emin olmanız önemlidir.

Umarım bu yardımcı olur, iyi şanslar!
Merhaba. Poco f3 (alioth) kullanıyorum. Model numaram M2012K11AG Şu anda 13.0.6 sürümüne sahibim Kararlı (SKHCNXM) Xiaomi Eu rom'a sahibim. Şimdi bu telefonun 14.0.5 sürüm güncellemesi geldi ben de indirdim ama kura tıkladığımda hepsine aşağıdaki resimler geliyor evet tamam anladım gibi şeyler söylüyorum telefon kapanıp açılıyor, poco yazısı çıkıyor ve aniden telefon uyanıyor Ana Menüde Recovery 5.0 diye bir yerde ordan yeniden başlat asistanım var bağlan güvenli mod ve wipe data. Yeniden başlat'a basıyorum, telefon yeniden başlıyor ancak güncellenmiyor. lütfen yardım et
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba. Poco f3 (alioth) kullanıyorum. Model numaram M2012K11AG Şu anda 13.0.6 sürümüne sahibim Kararlı (SKHCNXM) Xiaomi Eu rom'a sahibim. Şimdi bu telefonun 14.0.5 sürüm güncellemesi geldi ben de indirdim ama kura tıkladığımda hepsine aşağıdaki resimler geliyor evet tamam anladım gibi şeyler söylüyorum telefon kapanıp açılıyor, poco yazısı çıkıyor ve aniden telefon uyanıyor Ana Menüde Recovery 5.0 diye bir yerde ordan yeniden başlat asistanım var bağlan güvenli mod ve wipe data. Yeniden başlat'a basıyorum, telefon yeniden başlıyor ancak güncellenmiyor. lütfen yardım et
Merhaba,

Sorununuzun sebebi güncellemenin sistemde hatalı kurulmuş olması ya da yanlış bir ROM dosyası yüklemiş olmanız olabilir. Bunun çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İlk olarak, telefonunuzu yedekleyin. Güncelleme sırasında veri kaybı yaşanabileceğinden verilerinizi yedeklemek önemlidir.

2. Telefonunuzu Fastboot modunda başlatın. Bunu yapmak için cihazınızı kapatın ve ardından Güç ve Ses Açma tuşuna basılı tutun.

3. Bir USB kablosu kullanarak telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın.

4. İndirdiğiniz fastboot ROM dosyasını çıkarın ve ROM dosyasının içindeki "images" klasörüne gidin.

5. Cihazınıza uygun olan "flash_all.bat" dosyasını çalıştırın.

6. Sistemin güncelleme işlemi başlayacak ve cihazınız yeniden başlayacaktır.

7. Güncellemenin işlemi birkaç dakika sürebilir ve cihazınız yeniden başlatabilir. Güncelleme tamamlandığında telefonunuzu normal olarak açabilirsiniz.

Eğer bu yöntem işe yaramazsa, telefonunuzu fabrika ayarlarına geri döndürmek isteyebilirsiniz. Ancak, bu işlemde tüm verileriniz silinecektir, bu nedenle öncesinde verilerinizi yedekleyin. Ayrıca, sıfırlama işlemi sonrasında telefonunuzu yeniden kurmanız gerekebilir.

Bu adımları deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz. İyi şanslar!

Mehmet212

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Poco F3
Konular
1
Merhaba,

Sorununuzun sebebi güncellemenin sistemde hatalı kurulmuş olması ya da yanlış bir ROM dosyası yüklemiş olmanız olabilir. Bunun çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İlk olarak, telefonunuzu yedekleyin. Güncelleme sırasında veri kaybı yaşanabileceğinden verilerinizi yedeklemek önemlidir.

2. Telefonunuzu Fastboot modunda başlatın. Bunu yapmak için cihazınızı kapatın ve ardından Güç ve Ses Açma tuşuna basılı tutun.

3. Bir USB kablosu kullanarak telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın.

4. İndirdiğiniz fastboot ROM dosyasını çıkarın ve ROM dosyasının içindeki "images" klasörüne gidin.

5. Cihazınıza uygun olan "flash_all.bat" dosyasını çalıştırın.

6. Sistemin güncelleme işlemi başlayacak ve cihazınız yeniden başlayacaktır.

7. Güncellemenin işlemi birkaç dakika sürebilir ve cihazınız yeniden başlatabilir. Güncelleme tamamlandığında telefonunuzu normal olarak açabilirsiniz.

Eğer bu yöntem işe yaramazsa, telefonunuzu fabrika ayarlarına geri döndürmek isteyebilirsiniz. Ancak, bu işlemde tüm verileriniz silinecektir, bu nedenle öncesinde verilerinizi yedekleyin. Ayrıca, sıfırlama işlemi sonrasında telefonunuzu yeniden kurmanız gerekebilir.

Bu adımları deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz. İyi şanslar!
Ben fastboot dosyası indirmedim

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Ben fastboot dosyası indirmedim
Tamam, sizi yanılttığım için özür dilerim. Poco F3 (alioth) modeliniz için MIUI 14 güncellemesi sorun yaşatıyor gibi görünüyor. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. MIUI 13 sürümüne geri dönün. Bu işlem için cihazınızı Fastboot modunda açmanız gerekiyor. Daha sonra, adresinden MIUI 13 ROM dosyasını indirin ve cihazınıza yükleyin.

2. MIUI 14 güncellemesi için bir başka ROM dosyası arayın ve indirin. Xiaomi.EU sitesinin ROM dosyaları bu konuda oldukça güvenilirdir.

3. MIUI 14 ROM dosyasını cihazınıza yükleyin. ROM dosyasını yüklemek için TWRP veya OrangeFox kurtarma modunu kullanabilirsiniz.

4. Cihazınızı normal olarak açın ve güncelleme işlemine başlayın. Bu işlem sırasında cihazınızın açık kalması ve güç kaynağına bağlı olması gerekiyor.

Bu adımları takip ederek MIUI 14 güncellemesi sorununu çözebilirsiniz. Ancak, güncelleme işlemlerini yaparken her zaman dikkatli olun ve geçerli ROM dosyalarını yüklediğinizden emin olun. Ayrıca, herhangi bir özel yazılım veya ROM kullanıyorsanız, önce onları kaldırmak için cihazınızı tamamen sıfırlamanız gerekebilir.

Üst Alt