Yardım Telefonum Kitlendi ve "This device is locked" hatası alıyorum

CengizHan13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengizhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui = 11, Android = 9
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Ben mi 6 kullanıyoum. Telefonum bir anda kapandı ve açılırken de yükleme ekranı geldi sanırsam telefon kendi kendini sıfırladı ve ekran açıldığında This device is locked hatası alıyordum yani miui hesabıyla giriş yapmam gerekiyordu. 2 ayrı wifi ye bağlanıp denedim fakat girmiyor ve "Couldn't verify Mi Account ID. Cand't connect to network" hatası veriyor. hatalı şifre girince kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor, doğru şifre girince farklı diyor. telefonu sıfırladım, sim kartı çıkarttım, değiştirdim fakat hiçbir şekilde olmuyor.
Yardım edebilir misiniz?

CengizHan13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengizhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Mobil veri zaten otomatik açık olur. Çözümü için Zenex Bey e başvurun :)
başvurdum kendisi ilk başta 250tl ye kilidi kırıyormuş ve bir konuya yönlendirdi(ben hem şifremi biliyorum ona rağmen olmuyor hemde 250tl yok cebimde öğrenciyim) sonra garantisi neredeyse o servisi arayın onlara sorun dedi bende aradım. Telefonu teknik servise getirin bir bakalım diyorlar. Durduk yere iş çıktı :/

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
başvurdum kendisi ilk başta 250tl ye kilidi kırıyormuş ve bir konuya yönlendirdi(ben hem şifremi biliyorum ona rağmen olmuyor hemde 250tl yok cebimde öğrenciyim) sonra garantisi neredeyse o servisi arayın onlara sorun dedi bende aradım. Telefonu teknik servise getirin bir bakalım diyorlar. Durduk yere iş çıktı :/
Düzeltirler sorun etmeyin :) sonuçta şifreniz doğru kullanıcı hatası yok

Oyla:

CengizHan13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengizhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Oyla:

CengizHan13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengizhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Teknik desteğe gitmeden yapmanın bir yolu var mı? biliyorsanız lütfen söyleyin. teknik destekte 1 saatlik uzaklıktaymış ve yapilecekleri veya garantili olduğu kesin değil o yüzden ücret de isteyebilirler. Telefon açılmadığı içinde garantisinede bakamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Teknik desteğe gitmeden yapmanın bir yolu var mı? biliyorsanız lütfen söyleyin. teknik destekte 1 saatlik uzaklıktaymış ve yapilecekleri veya garantili olduğu kesin değil o yüzden ücret de isteyebilirler. Telefon açılmadığı içinde garantisinede bakamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Telefonların 2 yıl garantisi olur. Bahsettiğiniz arıza kullanıcı hatası olmayan bir durum. Bunun için ücret istememeleri gerekir. Garantisi bittiyse de ücretini öğrenirsiniz. 2. Bir yöntem Cihaza twrp recovery kurarsanız. Custom Aosp rom kurarak kullanabilirsiniz. Şifre sormaz.

Oyla:

CengizHan13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengizhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Telefonların 2 yıl garantisi olur. Bahsettiğiniz arıza kullanıcı hatası olmayan bir durum. Bunun için ücret istememeleri gerekir. Garantisi bittiyse de ücretini öğrenirsiniz. 2. Bir yöntem Cihaza twrp recovery kurarsanız. Custom Aosp rom kurarak kullanabilirsiniz. Şifre sormaz.
hocam blootloader kilidi kapalı ve telefonun içinede girilmiyor nasıl twrp yüklicem

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Sunucularda sorun olabilir yarın tekrar deneyin. Çünkü şifreyi doğru girdiğinizde hesap doğrulanamadı ağa bağlanmıyor uyarısı veriyor. Ve mümkünse mobil veri ile deneyiniz.

Oyla:

CengizHan13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengizhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Sunucularda sorun olabilir yarın tekrar deneyin. Çünkü şifreyi doğru girdiğinizde hesap doğrulanamadı ağa bağlanmıyor uyarısı veriyor. Ve mümkünse mobil veri ile deneyiniz.
mobil veri seçeneği yok hocam fakat başka telefonun mobil verisi paylaşıp denerim.

Oyla:
Üst Alt