Yardım Telefonum kısa bir mesafeden yere düştü ve kendini sürekli yeniden başlatıyor

Afflictus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global v11.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Abilerim, ablalarım, kardeşlerim merhaba biraz önce talihsiz bir olay yaşadım. Cebim çok derin değildi çömeldiğim esnada telefonum köşesi üstüne düştü çok takmadım önceden de bir kaç kere böyle düşmüştü. Fakat elime aldığımda şifremi istedi çünkü düştükten sonra kendini yeniden başlatmış. Neyse girdim şifreyi tekrar kendini yeniden başlattı. Ve beni sistem menüsüne attı. Ordan reboot system dedim açıldı telefon fakat yine şifreyi girdikten sonra kendini yeniden başlatıyor ve bu döngü sürekli böyle devam ediyor. Şifreyi girmediğim sürece açık kalıyor. Zannımca bellek hasar aldı şifreyi girdikten sonra arkaplan uygulamarını başlatmaya çalışırken zorlanıp kapanıyor, benim düşüncem bu. Asıl sorum şu: telefon içindeki bilgileri fotoğrafdır videodur sesdir bunları kurtarabilir miyim benim için önemli ve yedeği yok. Bilgisayara bağlayıp dosya aktarımını seç dememe kalmadan kapanıyor. Lütfen yardım edin.

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam yardımınız için teşekkür ederim bu arada uğraşıyorsunuz vaktinizi alıyorum sizlerin de, fakat bootloader kısmında usb hata ayıklamayı etkinleştirin diyor, sabah onu denedim etkinleştirmeye çalışırken geri sayım yapıyor ekrandaki maddeleri okumamız için o geri sayım bitene kadar telefon yeniden başlıyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani usb ayıklama aktif değil telefonda

orada komut ile fastboota almış ama buna gerek yok, siz cihazı kapatıp ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak alın fastboot moda, ondan sonra adım 6 dan devam edin ama dikkatli olun adımları yaparken
cihazın işlemcisi de mtk imiş, brick olabilir. uzman birinden yardım almanız daha iyi olur
H.kadioglu hocam yardımcı olabilir belki

aslında buna gerek kalmadan cihazı "safe mode" almayı deneyebilirsiniz cihazı bu şekilde başlatarak sistem az hizmet ile başlayacağı için belki bilgisayara bağlayıp dosyaları aktarabilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

Afflictus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
orada komut ile fastboota almış ama buna gerek yok, siz cihazı kapatıp ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak alın fastboot moda, ondan sonra adım 6 dan devam edin ama dikkatli olun adımları yaparken
cihazın işlemcisi de mtk imiş, brick olabilir. uzman birinden yardım almanız daha iyi olur
H.kadioglu hocam yardımcı olabilir belki

aslında buna gerek kalmadan cihazı "safe mode" almayı deneyebilirsiniz cihazı bu şekilde başlatarak sistem az hizmet ile başlayacağı için belki bilgisayara bağlayıp dosyaları aktarabilirsiniz
güvenli mod aklıma geldi fakat bendeki recovery mod 3.0 versiyonu safe mod 5.0 da geliyor sanırım

Oyla:

Afflictus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Oyla:

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Hocam yardımınız için teşekkür ederim bu arada uğraşıyorsunuz vaktinizi alıyorum sizlerin de, fakat bootloader kısmında usb hata ayıklamayı etkinleştirin diyor, sabah onu denedim etkinleştirmeye çalışırken geri sayım yapıyor ekrandaki maddeleri okumamız için o geri sayım bitene kadar telefon yeniden başlıyor maalesef

yani usb ayıklama aktif değil telefonda
USB ayıklama çokta önemli değil sadece fastboot modunda twrp yüklemen yeterli hafizadaki fotograflara erisebilirsin

Oyla:

Afflictus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
fastboot moduna alıp cihaza twrp kurulumu yapın. Twrp ekranına girip bilgisayara bağladığınızda normalde verilere erişmeniz lazım. Söylediğiniz gibi bellekte bir hasar varsa erişememe durumu da olabilir. Geçmiş olsun
hocam twrp yükleyebildim sonunda fakat twrpde gözüken dosyalar bilgisarda gözükmüyor nasıl bir yol izlemeliyim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
hocam twrp yükleyebildim sonunda fakat twrpde gözüken dosyalar bilgisarda gözükmüyor nasıl bir yol izlemeliyim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mount kısmından enable MTP yazısına basın sağ altta, sonra tekrar kontrol edin dosyalar görünüyor mu diye

Oyla:

Afflictus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Mount kısmından enable MTP yazısına basın sağ altta, sonra tekrar kontrol edin dosyalar görünüyor mu diye
Allah razı olsun sizden ve yardımcı olmaya çalışan diğer arkadaşlardan, teşekkür ederim herkese. 2 tane telefoncuya götürdüm 2 si de rom yüklemek lazım fotoğraf ve videolar gider diyordu baya dert olmuştu anılar gidecek diye.
(forumu okuyup yardım arayan arkadaşlar için: mtp zaten enable moddaydı disable yapıp tekrar enable yaptım dosyalar bilgisayarda görünüyor şimdi)

küçük bir sorum daha olucaktı: bu telefonlarda gizli bölme yeri vardı dosya yöneticisinde aşşağı sürükleyince açılıyordu, onun lokasyonu hakkında bilginiz var mıdır acaba

Oyla:
Üst Alt