Yardım Telefonum Kilitlendi

alovich

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Başak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonu yaklaşık birkaç saat önce aldım. Açıp klasik dil vs. seçme işlemlerini yapınca karşıma bir ekran geldi ve saatlerdir uğraşsam da bir şey yapamadım.

Cihaz Kilitli '''Bu cihaz mevcut bir Mi Hesabı ile ilişkilendirilmiş durumda. Güvenlik nedenlerinden dolayı cihazı doğrulamak için parolanızı girmeniz gerekmektedir. Cihazı etkinleştire basınca'':

''Bu cihaz mevcut bir Mi Hesap kimliği (1111***11) ile ilişkilendirilmiş durumda. Bu cihazı etkinleştirmek için oturum açın.'' yazısı çıkıyor. Mi hesabı açtım bir sürü şifre kullanıcı adı telefon numaramı yazdım ama yapamadım, her şey karıştı zaten. Ne yapmam gerek?

alovich

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Başak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
10
Olay şu şekil gerçekleşmiş olabilirmi?
Ürün sıfır ve Çin versiyonudur türkçe yapıp satmak için adamlar global rom yüklemek için mi hesabı girip sonra hesabı silmeyi unutmuş olabilir lermi
Bu tabii kabahati örtmez de hani dedim belki...
Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım, Allahtan çok yakından ilgilendiler form vs. oluşturuldu. Artık yenisi mi gelir, iade mi edilir bilemem ama bir şekilde bir hesaptan giriş yapılmış. Benim gibi olanlar olsa yorumlarda olurdu kaç küsür yorum okudum.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım, Allahtan çok yakından ilgilendiler form vs. oluşturuldu. Artık yenisi mi gelir, iade mi edilir bilemem ama bir şekilde bir hesaptan giriş yapılmış. Benim gibi olanlar olsa yorumlarda olurdu kaç küsür yorum okudum.
Yorumlara siz de yazın isterseniz hocam, HB büyük ihtimalle onaylamayacaktır. Maalesef HB farklı satıcılar üzerinden satış sistemini tam olarak oturtamadı. Tavsiyem satıcı HB olmayan ürünleri HB üzerinden almayın.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bence hepsiorada ya kimse bulaşmasın... 8 yıl önce aldığım ürünün hediyesini çaldılar ve o güne kadar gözü kapalı alış veriş yapıp sorun yaşamadığım firma olayı araştırma yerine kargoyu kontrol etseydin dedi... Bende sildim kendilerini.

Oyla:
Üst Alt