Yardım Telefonum Kilitlendi

alovich

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Başak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonu yaklaşık birkaç saat önce aldım. Açıp klasik dil vs. seçme işlemlerini yapınca karşıma bir ekran geldi ve saatlerdir uğraşsam da bir şey yapamadım.

Cihaz Kilitli '''Bu cihaz mevcut bir Mi Hesabı ile ilişkilendirilmiş durumda. Güvenlik nedenlerinden dolayı cihazı doğrulamak için parolanızı girmeniz gerekmektedir. Cihazı etkinleştire basınca'':

''Bu cihaz mevcut bir Mi Hesap kimliği (1111***11) ile ilişkilendirilmiş durumda. Bu cihazı etkinleştirmek için oturum açın.'' yazısı çıkıyor. Mi hesabı açtım bir sürü şifre kullanıcı adı telefon numaramı yazdım ama yapamadım, her şey karıştı zaten. Ne yapmam gerek?

alovich

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Başak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
10
Hocam gayet açıklayıcı bi şekilde yazdı 2-3 kişi. Cihaza daha önce başka bir mi hesabi açılmış ve bu yüzden siz cihazı açamazsınız. Sağı solu aramayın iade edin cihazı. Geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cihazı nerden ve hangi saticidan aldığınızı yazarsanız bunda sonraki alacaklar için iyi olur
Aylardır telefon bakıyorum en çok yorumu olan, en iyi yıldızı olan ve en iyi yorumları olan telefondu.

Oyla:

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi Mix Flip
Konular
24
Aylardır telefon bakıyorum en çok yorumu olan, en iyi yıldızı olan ve en iyi yorumları olan telefondu.
Hangi firma garantisiyle geldi telefon ?

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Satıcının hepsiburada olmasına dikkat edin hocam. "sen cep" diye bi firmadan almışsınız galiba. Direk iade talebi oluşturun. Yok servise yollayın falan derseler şiddetle karşı çıkın. Tekrardan geçmiş olsun

Oyla:

alovich

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Başak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
10
Satıcının hepsiburada olmasına dikkat edin hocam. "sen cep" diye bi firmadan almışsınız galiba. Direk iade talebi oluşturun. Yok servise yollayın falan derseler şiddetle karşı çıkın. Tekrardan geçmiş olsun
incehesp dan alıcaktım yorumları kötü diye aldım hepsiburada dan. Tekrar teşekkürler.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430

Satın aldığınız yer size kullanılmış cihaz göndermiş, yaşamış olduğunuz şeymarka veya model ile ilgili bir sorun değil. Keşke daha güvenilir satıcılara bakmış olsaydınız... Umarım hepsiburada sıkıntı çıkartmaz ve iadeniz bir an önce gerçekleşir.

Oyla:

alovich

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Başak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
10
Satın aldığınız yer size kullanılmış cihaz göndermiş, yaşamış olduğunuz şeymarka veya model ile ilgili bir sorun değil. Keşke daha güvenilir satıcılara bakmış olsaydınız... Umarım hepsiburada sıkıntı çıkartmaz ve iadeniz bir an önce gerçekleşir.
İnanın bir sürü satıcıya baktım, maalesef yorum ve yıldızdan başka bakabileceğim bir şey olmadığı için fiyat ve renk de uyunca böyle bir hata yaptım

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
İnanın bir sürü satıcıya baktım, maalesef yorum ve yıldızdan başka bakabileceğim bir şey olmadığı için fiyat ve renk de uyunca böyle bir hata yaptım
Çok geçmiş olsun tekrar. Umarım en kısa sürede iadeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hepsiorada da, tek ürünü birden fazla satıcı satabiliyor ama her farklı satıcının ürününe yapılan yorumlar o üründe birleşiyor. Yorumların fazla olması bu sebepten... İade edin bence de.

Oyla:

alovich

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Başak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
10
Hepsiorada da, tek ürünü birden fazla satıcı satabiliyor ama her farklı satıcının ürününe yapılan yorumlar o üründe birleşiyor. Yorumların fazla olması bu sebepten... İade edin bence de.
müşteri hizmetlerini arıyıp değişim falan isteyecektim ama kimse önermiyor zaten 0 diye 2. el gönderen firmadan bidaha telefon almak saçmalık olur teşekkürker

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Olay şu şekil gerçekleşmiş olabilirmi?
Ürün sıfır ve Çin versiyonudur türkçe yapıp satmak için adamlar global rom yüklemek için mi hesabı girip sonra hesabı silmeyi unutmuş olabilir lermi
Bu tabii kabahati örtmez de hani dedim belki...

Oyla:
Üst Alt