Yardım Telefonum kendini resetliyor

cerkes06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan altuğ
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
Telefonundaki resetleme olayını şöyle anlatayım. Telefonu 1-2 günlük kullanımdan sonra başta WhatsApp Instagram ve bankacılık uygulamaları başta olmak üzere açılmıyor. WhatsApptan bildirim geliyor "bağlantınız kontrol ediliyor" şeklinde ve o andan sonra WhatsApptan ne mesaj geliyor ne mesaj gidiyor. Instagram açılmıyor. Uygulama açılırken ya logoda takılı kalıyor ya da siyah ekranda kalıyor. Bankacılık uygulamaları yanıt vermiyor. Telefon bu durumdayken üst çekmeceden wifiyi açmak istediğimde de telefon kendini sürekli açıp kapatıyor. Bu durumdan sonra telefonu yeniden başlattığımda herşey düzeliyor. Telefonum imei repairli. Kendim yaptım. 1 sene hicbir sorun çıkarmadı. Son 3-4 aydır bu sorunla uğraşıyorum. Global rom ve Endonezya romlarını fastboot ile yukledim olmadı. Qcn dosyasını tekrar attım olmadı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada telefondan Chrome uzerinden internete girebiliyorum. Facebook'a girebiliyorum. Telefonda internet var ama uygulamalar giremiyor. Sanki telefonda birşey belli bir limite gelince kesiyor gibi erişimi.

GÖKHAN SOYLU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
GÖKHAN SOYLU
Cihazım
Mi 10T
Konular
4
outllook uygulaması yüklü ise kaldırıp deneyin. Başka forumlarda resetleme olayının outlook u kaldırıp çözüldüğünü gördüm ve bizzat bende de aynı sorun vardı telefon sürekli döngüye giriyordu outllokta hesap şifresi soruyordu mailleri açmıyordu filan. outlooku kaldırdım bir daha sorun yaşamadım.

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Telefonundaki resetleme olayını şöyle anlatayım. Telefonu 1-2 günlük kullanımdan sonra başta WhatsApp Instagram ve bankacılık uygulamaları başta olmak üzere açılmıyor. WhatsApptan bildirim geliyor "bağlantınız kontrol ediliyor" şeklinde ve o andan sonra WhatsApptan ne mesaj geliyor ne mesaj gidiyor. Instagram açılmıyor. Uygulama açılırken ya logoda takılı kalıyor ya da siyah ekranda kalıyor. Bankacılık uygulamaları yanıt vermiyor. Telefon bu durumdayken üst çekmeceden wifiyi açmak istediğimde de telefon kendini sürekli açıp kapatıyor. Bu durumdan sonra telefonu yeniden başlattığımda herşey düzeliyor. Telefonum imei repairli. Kendim yaptım. 1 sene hicbir sorun çıkarmadı. Son 3-4 aydır bu sorunla uğraşıyorum. Global rom ve Endonezya romlarını fastboot ile yukledim olmadı. Qcn dosyasını tekrar attım olmadı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada telefondan Chrome uzerinden internete girebiliyorum. Facebook'a girebiliyorum. Telefonda internet var ama uygulamalar giremiyor. Sanki telefonda birşey belli bir limite gelince kesiyor gibi erişimi.
hocam aynı sorunları 1 haftadır yaşıyorum. 12.0.12 eu rom vardı en son telefon kafayı yedi tüm uygulamalar hata verip açılmamaya başladı. Fastboot üzerinden miui 14 endonezya attım şimdi aynı sorunlar tekrar ediyor ... çok sinir bozucu bir durum. telefon bazen durduğu yerde kendini resetliyor bazen bildirim çubuğunu aşağıya çekince. bazen bootloopta kalıyor kafasına göre açıyor sistemi. Şimdi bu sistemde patlıcak gibi. Sıkıntısı nedir çözemedim. konudan bağımsız bunlar dışındada wifi de bildirim gelmiyor . ne zaman wifi kapatıp mobil veri geçsem bildirim patlaması yaşanıyor bi anda.

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
cerkes06 hocam belki alakasız ama uygulamalar bölümünden playstore güncellemelerini kaldırıp denermisin ? Ben yaptım düzeldi gibi bayadır donup reset atmıyor.

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Son düzenleme:

kenandkaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Samsung 9500
Konular
2
Bende 2 yıldır aynı sorunla muzderip im sadece bende olduğunu düşünüyordum inşallah biri çözüm bulur . Lakin telefondan soğutuyor sorun

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Android System WebView uygulamasının güncellemelerini kaldırıp dener misiniz birde. Daha sonra play store dan tekrar güncellersiniz.

byusufdursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Redmi note 4x
Meslek
Grafik tasarımcı
Konular
0
Telefonumun şarjı %10 un altına inince telefonum kapandı ve açıldı ve daha sonra tekrar kapandı döngüye girdi hiç bir şekilde açılmadı, recovery modunda sıfırlayınca döngüden çıkıyor ve tüm bilgiler sıfırlanıyor, 5-6 gün sonra tekrar aynı sorunu yaşadım şarjım %8 oldu ve kapandı, açıldı, ve tekrar kapandı döngüye girdi bende batarya değiştirme kararı aldım telefonu sıfırladım ve woyax deji batarya aldım(turbo şarj özelliği var) şuanda 3 gündür bir problem yok ve batarya sürem normale döndü, tavsiyem batarya değişimi

Üst Alt