Yardım Telefonum kendi kendine ses kısıyor

4Red

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İki
Cihazım
Red mi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.1
Telefon Modeli
Xiomi red mi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba sorunu önceden forumda araştırdım bulamadım eğer açıldı ise kusura bakmayın.
Xiomi red mi note 8 pro kullanıyorum ve telefonum bazen kendi kendine ses kısıyor ve sonuna kadar da çekiyor o çubuktaki ses göstergesini açıyorum tekrar kısıyor. Telefonum da darbe yere düşürme gibi bir olay yaşanmadı. Birde işin ilginç yanı bu dediğim sıkıntı her zaman olmuyor, misal şuan bunları yazarken gayet normal. Ama son 1 haftadır sürekli tekrarlıyor.
Ek olarak yabancı yabancı forumlarda google asistan devre dışı bırakın sorun düzelir demişler bende işe yaramadı.
Yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Herkese merhaba sorunu önceden forumda araştırdım bulamadım eğer açıldı ise kusura bakmayın.
Xiomi red mi note 8 pro kullanıyorum ve telefonum bazen kendi kendine ses kısıyor ve sonuna kadar da çekiyor o çubuktaki ses göstergesini açıyorum tekrar kısıyor. Telefonum da darbe yere düşürme gibi bir olay yaşanmadı. Birde işin ilginç yanı bu dediğim sıkıntı her zaman olmuyor, misal şuan bunları yazarken gayet normal. Ama son 1 haftadır sürekli tekrarlıyor.
Ek olarak yabancı yabancı forumlarda google asistan devre dışı bırakın sorun düzelir demişler bende işe yaramadı.
Yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Telefon garantilimi ?

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
İlk defa bu sorun geçen hafta başıma geldi. Tuş basılı kalmış gibi sürekli aşağı iniyordu ses seviyesi. Telefonu yeniden başlatınca düzeldi. Tuşlarla oynadım basılı kalmış gibi durmuyordu.

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
İlk defa bu sorun geçen hafta başıma geldi. Tuş basılı kalmış gibi sürekli aşağı iniyordu ses seviyesi. Telefonu yeniden başlatınca düzeldi. Tuşlarla oynadım basılı kalmış gibi durmuyordu.
gmdelite18 hocamın dediklerini bu uygulayın bakalım

Oyla:

4Red

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İki
Cihazım
Red mi note 8
Konular
1
Şuan aynı sıkıntıyı yaşıyorum gmdelite18. Umarım sizinki tekrarlanmaz . Ama sorunun donanımsal olmadığı kesin

Oyla:

4Red

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İki
Cihazım
Red mi note 8
Konular
1
Sorunun donanımsal olamadığını neye göre karar verdiniz hocam.
Yanlış biliyor olabilirim, sadece donanımsal olsa sürekli olması gerekiyor diye düşünüyorum. Misal konuyu açalı 2 saat oldu sanırım hiç olmuyor. Ama sabah ilk uyandığımda serviste iş yerime giderken sürekli oluyordu.
Reddit te bu sorun ile karşılaşanlar google asistanı devre dışı bırakarak çözmüşler. Aynı şekilde reddit de aynı sıkıntıyı yaşayıp asistanı devre dışı bıraktığı halde sorunu devam edenlerde var.
Bu kadar kişide donanımsal sorun olduğunu düşünmüyorum.

Son olarak
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Burda bir arkadaş video paylaşmış yorumlarda aynı sıkıntıyı yaşayan insanlarıda görebilirsiniz.

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Yanlış biliyor olabilirim, sadece donanımsal olsa sürekli olması gerekiyor diye düşünüyorum. Misal konuyu açalı 2 saat oldu sanırım hiç olmuyor. Ama sabah ilk uyandığımda serviste iş yerime giderken sürekli oluyordu.
Reddit te bu sorun ile karşılaşanlar google asistanı devre dışı bırakarak çözmüşler. Aynı şekilde reddit de aynı sıkıntıyı yaşayıp asistanı devre dışı bıraktığı halde sorunu devam edenlerde var.
Bu kadar kişide donanımsal sorun olduğunu düşünmüyorum.

Son olarak
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Burda bir arkadaş video paylaşmış yorumlarda aynı sıkıntıyı yaşayan insanlarıda görebilirsiniz.
Yok hocam merakımdan sordum zaten.

Oyla:

4Red

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İki
Cihazım
Red mi note 8
Konular
1
Sıkıntıyı apkmirrordan miui system launcheri tekrar yükleyerek hallettim bu arada. Aynı sorunu olanlar deneyebilir

Oyla:
Üst Alt