Yardım Telefonum kapalı açamıyorum , pc suite telefonumu görmüyor

Ömer028

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Poco F1
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Versiyon v12
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonum kapalıyken Pc Suite telefonumu görmez mi? Telefonum MİUİ ekranında kalıyor açılmıyor yedekleme yapmak istiyorum. Güç + ses arttırma tuşuna basınca miasistan yazıyor ona basıyorum pc suite bağla diyor ama suite görmüyor yardımcı olabilir misiniz?

e.ayhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ayhan
Cihazım
red mi note 9 p
Konular
0
Oyla:

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
Arkadaşlar telefonum kapalıyken Pc Suite telefonumu görmez mi? Telefonum MİUİ ekranında kalıyor açılmıyor yedekleme yapmak istiyorum. Güç + ses arttırma tuşuna basınca miasistan yazıyor ona basıyorum pc suite bağla diyor ama suite görmüyor yardımcı olabilir misiniz?
bilgisayarınıza driverleri yükleyin eğer otomatik kurulmuyorsa manuel olarak gösterip sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz.

Oyla:

fyesari

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Benimde aynı problemim var. uygulama açarken kastı, kapatıp açayım ram dolmuş bu yüzden donuyor diye reset attım. Ama saatlerdir kapanıp açılıyor. Orjinal telefon, yedekleme yapmadığım için wipe data yapmak istemiyorum.

Oyla:

necii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
necii necii
Cihazım
note 11 pro
Konular
0
note 11 pro yurt dışı cihazımda aynı problemi yaşıyorum. yedek alamadıpım içinde wipe data yapamıyorum. kapanıp açılıyor sürekli. hiçbir yerde çözüm bulan olmamış. yıllardır. millet ne yaptı sonra acaba?? çözüm bilen yazsın Allah aşkına

Oyla:
Üst Alt