Yardım Telefonum kapalı açamıyorum , pc suite telefonumu görmüyor

Ömer028

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Poco F1
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Versiyon v12
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonum kapalıyken Pc Suite telefonumu görmez mi? Telefonum MİUİ ekranında kalıyor açılmıyor yedekleme yapmak istiyorum. Güç + ses arttırma tuşuna basınca miasistan yazıyor ona basıyorum pc suite bağla diyor ama suite görmüyor yardımcı olabilir misiniz?

elkinpektass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
elkin erdem
Cihazım
redmi note 9pro
Konular
1
Sorunu çözebildin mi ? eğer çözebildiysen benimle de paylaşabilir misin?

Oyla:

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
Sorunu çözebildin mi ? eğer çözebildiysen benimle de paylaşabilir misin?
Ne yaparken bu hale geldi telefon ve çok özel olmazsa olmaz veri yoksa yeniden rom kurmayı deneyebilirsin

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

elkinpektass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
elkin erdem
Cihazım
redmi note 9pro
Konular
1
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128gb bi gün telefonumdan arama yapacaktım saat 18:00 sularında bir anda şebeke gitti 5 dakika kadar gelmeyince ve telefonumda da donma olunca yeniden başlatmanın mantıklı olacağını düşündüm ve normal bir şekilde güç düğmesine basılı tutarak yeniden başlat dedim daha sonrasında telefon açılış ekranında kaldı ve saatlerce öyle durdu daha sonra ses açma ve güç tuşuyla birlikte menüye girdim ve "wipe data" dedim yine açılmadı telefonum açılmadığı imei numarasına ulaşamıyor ve garantisini sorgulayamıyorum ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz? bu arada connect with miassistant seçeneği ile pc bağlanmaya çalışıyorum fakat pcde de görmüyor telefonu. daha önce hiç rom vs yapmadım 1 senedir hiç sorun çıkarmamıştı o kadar sıkıntısızdı ki yedeklemeye bile ihtiyaç duymamıştım verilerden geçtim telefonu kurtarmak istiyorum

Oyla:

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128gb bi gün telefonumdan arama yapacaktım saat 18:00 sularında bir anda şebeke gitti 5 dakika kadar gelmeyince ve telefonumda da donma olunca yeniden başlatmanın mantıklı olacağını düşündüm ve normal bir şekilde güç düğmesine basılı tutarak yeniden başlat dedim daha sonrasında telefon açılış ekranında kaldı ve saatlerce öyle durdu daha sonra ses açma ve güç tuşuyla birlikte menüye girdim ve "wipe data" dedim yine açılmadı telefonum açılmadığı imei numarasına ulaşamıyor ve garantisini sorgulayamıyorum ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz? bu arada connect with miassistant seçeneği ile pc bağlanmaya çalışıyorum fakat pcde de görmüyor telefonu. daha önce hiç rom vs yapmadım 1 senedir hiç sorun çıkarmamıştı o kadar sıkıntısızdı ki yedeklemeye bile ihtiyaç duymamıştım verilerden geçtim telefonu kurtarmak istiyorum
mesaj gönderdim geldimi

Oyla:

elkinpektass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
elkin erdem
Cihazım
redmi note 9pro
Konular
1
evet geldi teşekkür ederim baktıktan sonrasında dönüş yapacağım umarım sorunum çözülür şimdiden ilgin için teşekkür ederim

Oyla:

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
evet geldi teşekkür ederim baktıktan sonrasında dönüş yapacağım umarım sorunum çözülür şimdiden ilgin için teşekkür ederim
kolay gelsin ben uyuyorum umarım çözersin olmadı sabah arastiririz Allah'a emanet olun

Oyla:

e.ayhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ayhan
Cihazım
red mi note 9 p
Konular
0
telefonumla işlem yaparken biden bire kapandı açıldığında main menü geldi yeniden başlat diyorum açılıyor tuş kilidini giriyorum tekrar kapanıp main menüye yönlendiriyor. ne yapmak gerekli bilmiyorum içinde benim için önemli verilerimde var yardım bekliyorum.

Oyla:

Enigmatic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enigma
Cihazım
iPhone 13 Pro
Konular
0
telefonumla işlem yaparken biden bire kapandı açıldığında main menü geldi yeniden başlat diyorum açılıyor tuş kilidini giriyorum tekrar kapanıp main menüye yönlendiriyor. ne yapmak gerekli bilmiyorum içinde benim için önemli verilerimde var yardım bekliyorum.
Cihaza imei mi atıldı?

Oyla:
Üst Alt