Yardım Telefonum ısınıyor ve sahte rom

prime12sg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Reşit
Cihazım
Redmi 13 pro 5g
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global 14.0.6
Telefon Modeli
Redmi 13 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonu ilk aldığım zamanalar böyle bir sıkıntısı yoktu ama şimdi çok ısınıyor,interneti çekmiyor vs. Aynı telefonu kullandığım arkadaşlarım hypros kullanıyor veya sürekli güncelleneme alıyorlar lakin ben hiç günceleme almıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-07-13-17-23-30-341_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-07-13-17-23-30-341_com.android.updater.jpg
    163,4 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2025-07-13-17-13-10-589_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-07-13-17-13-10-589_com.android.updater.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 10

muhammet7234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Xiaomi poco x6
Meslek
Araba Tamircisi
Konular
1
Telefonu sıfır kapalı kutu mu aldınız yoksa telefoncu vb. biryerden mi ? Telefona IMEI atmak için bootloader kilidini açıp sonradan tekrar kapatılmış olabilir

Oyla:

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Telefonu ilk aldığım zamanalar böyle bir sıkıntısı yoktu ama şimdi çok ısınıyor,interneti çekmiyor vs. Aynı telefonu kullandığım arkadaşlarım hypros kullanıyor veya sürekli güncelleneme alıyorlar lakin ben hiç günceleme almıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlarınız olasılıkla portlanmış ve modifiye edilmiş Miui ve HyperOs sürümleri kullanıyorlardır. Onları tavsiye etmem. Size ya orjinal global Rom' u, yada official AOSP romları kullanmanızı öneririm. Telefonunuza uygun a15 LineageOs, a15 CrDroid, a15 EvolutionX, a15 Infinity-X gibi AOSP Romları kurabilirsiniz, memnun kalacağınızı sanıyorum.

Oyla:

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
6
Cihazınızda fake rom var ondan dolayı güncelleme almıyorsunuz, redmi note 13 pro 5g için yetkili hesap maliyeti çok yüksek bu cihaz için değmez diye biliyorum ama genede yaptırmak veya daha net bilgi almak istiyosanız H.kadioglu hocamıza yazabilirsiniz.

Oyla:

prime12sg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Reşit
Cihazım
Redmi 13 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlarınız olasılıkla portlanmış ve modifiye edilmiş Miui ve HyperOs sürümleri kullanıyorlardır. Onları tavsiye etmem. Size ya orjinal global Rom' u, yada official AOSP romları kullanmanızı öneririm. Telefonunuza uygun a15 LineageOs, a15 CrDroid, a15 EvolutionX, a15 Infinity-X gibi AOSP Romları kurabilirsiniz, memnun kalacağınızı sanıyorum.
Peki ısınma ve kasma sorunu yazılımsal bir sorun mudur teknik bir sorun mu çünkü tefefon daha 7-8 aylık ve oyunlarda fln 20-30 FPS ye kadar düşüyor

Oyla:

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
6
Peki ısınma ve kasma sorunu yazılımsal bir sorun mudur teknik bir sorun mu çünkü tefefon daha 7-8 aylık ve oyunlarda fln 20-30 FPS ye kadar düşüyor
Fake rom dan dolayı öyle bir problem olacağını sanmıyorum, yazılımsal bir problem olsa wipe data yapınca geçmesi gerek zaten

Oyla:

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Telefonu kullanan ben olmadığım için kesin bir şey söyleyemem. Isınma donanımsal, yazılımsal ve kullanımdan kaynaklı olabilir. Gözlem yaparak en doğru teşhisi kullanan kişi koyabilir. Kasma sorunu ise yazılımsal veya ayarların yanlış yapılmasından, veya donanım ile yazılımın uyumsuzluğu gibi nedenlerden oluşabilir. Sorununuza kesin bir teşhis maalesef koyamam.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt