Yardım telefonum hasar gördü şarj olmuyor

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11 android 10
Telefon Modeli
redmi note 5 32 gb
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar 1 hafta önce telefonumu bükmüştüm ve fırlatmıştım.Sonrasında kasa kullanılamaz hale geldi .Ekranda ufak tefek görüntü bazlı sorunlar oluştu.Bunlar sorun değil.Fakat telefonum şuan şarj olmuyor.Yardım ederseniz sevinirim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Servis yapmadı mı hocam ?

Oyla:

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
Servis yapmadı mı hocam ?

açıkçası ben akıllı telefon kullanmaya başladığımdan beridir servise gitmedim.Gitmemeye de devam edeceğim.Teknik servis firması da genpa olunca insanın hiç gidesi gelmiyor :/ bi çare bulamazsam gideceğim artık

Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
muhtemelen anakarttan veya anakart ile şarj girişine arasındaki bağlatılardan dolayı sorun yapılacak bişey yok. Parça değiştirme ile çözülürse zaten fiyatları çok yüksek olur.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Merhabalar 1 hafta önce telefonumu bükmüştüm ve fırlatmıştım.Sonrasında kasa kullanılamaz hale geldi .Ekranda ufak tefek görüntü bazlı sorunlar oluştu.Bunlar sorun değil.Fakat telefonum şuan şarj olmuyor.Yardım ederseniz sevinirim.
Hem büküp hem fırlattıysanız büyük ihtimal ana kartta zarar görmüştür. Kasa pert, ekran sorunları, şarj almıyor, bunları yaptırsanız da ne kadar sağlıklı çalışır bilinmez. Cihazı değiştirmek daha ekonomik ve kesin çözüm olacak gibi.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Forum üzerinde şarj olmama sorununa çözüm bulamayız hocam parçalandığı için Yes~~

Güvenilir,sizi yolmayacak bir tamirci bulup yaptırın... Bana kalırsa bu haliyle satın...

Oyla:

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
benim planım şu şekilde idi.
önce arka kapağı halledecektim .sonrasında pil sorununu çözüp ekranındaki ufak kusur ile satmayı planlamıştım.
Bu şekilde daha yüksek fiyata satabilicektim fakat şarj sorunu sanırım büyük bir engel olacak.
Anakart mucizevi bir şekilde sağlam :o

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
benim planım şu şekilde idi.
önce arka kapağı halledecektim .sonrasında pil sorununu çözüp ekranındaki ufak kusur ile satmayı planlamıştım.
Bu şekilde daha yüksek fiyata satabilicektim fakat şarj sorunu sanırım büyük bir engel olacak.
Anakart mucizevi bir şekilde sağlam :o

Böyle yanlış anlamayın ama abidik-gubudik işlere girmeyin hocam, kul hakkı var, bu dünyanın öbür tarafı var, yukar da/her yerde Allah var vs....

2.el sitesine veya forumun satılık bölümüne durumu anlatır şekilde ilan verip 3e 5e bakmadan satın..

Sattığınız rakam içinizi yaksın ki bir daha telefonu yere atmaktan kendinizi imtina edin....

Oyla:

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
hocam yanlış anladınız hak hukuk sahibi birisiyim. Ben kullanılır bir şekile getirip satmaktan behsettim.Dolandırıcılık vs gibi anladınız sanırım :)

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam yanlış anladınız hak hukuk sahibi birisiyim. Ben kullanılır bir şekile getirip satmaktan behsettim.Dolandırıcılık vs gibi anladınız sanırım :)

Kasa yamuk olduğu için komple değişecek, ekran değişecek, şarj bordu değişecek, ahize,kamera,titreşim motoru vs ne durumda olduğu belli değil...

En güzeli kutu içerisine tüm malzemeleri doldurup satmak,alan adam büyük ihtimalle ana kart için alır zaten... Yine de siz bilirsiniz hocam...

Oyla:
Üst Alt