lineageos 15.1 yüklemeye çalıştım boot ekranında kaldı bende global stable rom kurmaya çalıştım böyle olduMi Flash Tool'da gözüküyorsa fastboot rom indirip yükleyebilirsin. Hangi rom'u yüklemeye çalıştın ki?
Hangi cihaz için indirdin? capricorn mu natrium mu?lineageos 15.1 yüklemeye çalıştım boot ekranında kaldı bende global stable rom kurmaya çalıştım böyle oldu
Sakin ol, bir kere Qualcomm cihazların hard brick olması imkansız, hiç hayat vermiyorsa bile QFIL adlı bir program ile düzeltilebiliyorlar. Ve Mi Flash görüyormuş tek yapman gereken MIUI'nin sitesinden fastboot rom indirip mi flash ile yazdırmak.mi5s plus natrium
stock rom flashlamaya çalışınca can not read from port COM20 hatası veriyorSakin ol, bir kere Qualcomm cihazların hard brick olması imkansız, hiç hayat vermiyorsa bile QFIL adlı bir program ile düzeltilebiliyorlar. Ve Mi Flash görüyormuş tek yapman gereken MIUI'nin sitesinden fastboot rom indirip mi flash ile yazdırmak.
Hocam ayni sekilde bir sorunum var bende konu actim ama daha yardimci olan olmadi cihazimi pcye bagladigimda 9008 diye aygitlarimda gorunuyor ancak miflash gormuyor cihazi. Cihaz acilmiyor bootloder ekrani falan gelmiyor pcye bagladigimda sarj almasi gerekiyor ve isik yanmasi lazim o bile yok cihazimda 3 aydir bunu arastiriyorum en son. Bir ara acildi telefon format attim. Sonrasinda tekrar kapandi ve acilmiyor. Bu cihazi nasil hayata dondurebilirim biliyorsaniz wpden ulasabilirsiniz cihazim mi max 2Sakin ol, bir kere Qualcomm cihazların hard brick olması imkansız, hiç hayat vermiyorsa bile QFIL adlı bir program ile düzeltilebiliyorlar. Ve Mi Flash görüyormuş tek yapman gereken MIUI'nin sitesinden fastboot rom indirip mi flash ile yazdırmak.