- Adım
- Mehmet Ali
- Cihazım
- mi8
- Konular
- 2
Merhabalar arkadaşlar.Temmuz ayından bu yana xiaomi mi8 128gblik telefonumu kullanıyorum.Telefonumu bir telefoncudan almıştım ve aldığımdada sanırım kayıt işlemi yaptırılmamıştı.Bundan birkaç ay önce telefonuma mesaj gelmişti ve ben bu tarihten sonra sim2de kullanmaya başladım.Kısacası bu telefonumu 650 tl vererek pasaport kayıt işlemi dışında kullanmaya devam etmemin bir yöntemi varmıdır?İkincisi telefonumu ilk geldiği hali ile ingilizce kullanıyorum.Telefonum bazen gps bulmakta hata veriyor ve bazende şebeke kısa süreliğine gidip geliyor arama yapamıyorum.Bunların çözümleri varmıdır acaba?Forumu fazlası ile dolaştım fakat bu rom işlerini becerememekten korktuğum için hiç bulaşmadım.Son olarak sizlerinde değerli vaktini alıyorum ama
gece video çekimi eski cihazım iphone6 ya göre çok çok kötü özellikle ışıklar adeta patlama yaşıyor ve video çekimlerinde beraberinde berbat bir hal alıyor.Bunlar için doğrudan cihaza bir çözümü varmı veya yardımcı programlar aracılığı ile çözebilirmiyiz?Şimdiden hepinize çok çok teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum arkadaşlar.Herkese iyi forumlar dilerim.