Yardım Telefonum hakkında birkaç sorunum var yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

may7777

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
mi8
Konular
2
Merhabalar arkadaşlar.Temmuz ayından bu yana xiaomi mi8 128gblik telefonumu kullanıyorum.Telefonumu bir telefoncudan almıştım ve aldığımdada sanırım kayıt işlemi yaptırılmamıştı.Bundan birkaç ay önce telefonuma mesaj gelmişti ve ben bu tarihten sonra sim2de kullanmaya başladım.Kısacası bu telefonumu 650 tl vererek pasaport kayıt işlemi dışında kullanmaya devam etmemin bir yöntemi varmıdır?İkincisi telefonumu ilk geldiği hali ile ingilizce kullanıyorum.Telefonum bazen gps bulmakta hata veriyor ve bazende şebeke kısa süreliğine gidip geliyor arama yapamıyorum.Bunların çözümleri varmıdır acaba?Forumu fazlası ile dolaştım fakat bu rom işlerini becerememekten korktuğum için hiç bulaşmadım.Son olarak sizlerinde değerli vaktini alıyorum ama :) gece video çekimi eski cihazım iphone6 ya göre çok çok kötü özellikle ışıklar adeta patlama yaşıyor ve video çekimlerinde beraberinde berbat bir hal alıyor.Bunlar için doğrudan cihaza bir çözümü varmı veya yardımcı programlar aracılığı ile çözebilirmiyiz?Şimdiden hepinize çok çok teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum arkadaşlar.Herkese iyi forumlar dilerim.

Burak0635

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hocam sen iPhone gibi markadan Xiaomi markasına geçmişsin. Ucuza kaliteyi aramayacaksın. 5 Ana üretici var Xiaomi montajcı sadece. Karpuz üretir gibi telefon üreten bir firma ile devasa argesi olan bir firmayı kıyaslamak komik olur. Ayrıca biz Xiaomi hurdacısıyız. Balyozla vuruyorum telefon yok oluyor. iPhone hiç olmazsa ortada hurda bırakıyor. Yani Xiaomi markasına verdiğin para gaza dönüşüp atmosferde yok oluyor. Ona rağmen iPhone kullanmıyorum yakında 3310 veya T28s almayı düşünüyorum.

Oyla:

Np_Overlord

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
36
Hocam sen iPhone gibi markadan Xiaomi markasına geçmişsin. Ucuza kaliteyi aramayacaksın. 5 Ana üretici var Xiaomi montajcı sadece. Karpuz üretir gibi telefon üreten bir firma ile devasa argesi olan bir firmayı kıyaslamak komik olur. Ayrıca biz Xiaomi hurdacısıyız. Balyozla vuruyorum telefon yok oluyor. iPhone hiç olmazsa ortada hurda bırakıyor. Yani Xiaomi markasına verdiğin para gaza dönüşüp atmosferde yok oluyor. Ona rağmen iPhone kullanmıyorum yakında 3310 veya T28s almayı düşünüyorum.
Hiç xiaomi kullanmamış gibisin kullansan böyle yorum yapmazsın

Oyla:

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Kayıt işleminin başka bir yolu var mı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki bğyük ihtimalle çin romu biraz canınızı sıkmıştır telefonun bootloader kilidi de açık olmayabilir size önerim tam araştırma yapıp global yüklemeniz yönünde

Oyla:
Üst Alt