Yardım Telefonum güncelleme almıyor

Kegrine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
2
Öncelikle selamün aleyküm. Yaklaşık 3 gün önce bir Note 13 Pro Plus aldım. Bu işlerden pek anlamam ama araştırdığım kadarıyla Cihaz Çin cihazı ama içinde global rom yüklü. Işimi görüyor global rom gayet iyi ama güncelleme alamıyorum telefonda. Son sürüm 1.0.1.0.UNOMIXM olarak görünüyor. HyperOS logosuna bir kaç kez tıkladım ek özellikler açıldı ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Iyi günler.

uakyollu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
mi
Konular
1
Sakın güncelleme benim konuma bakarsan anlarsın. Yada iyice düşün derim şu an sürümler oturmuş değil bekle bence. Ben harıl harıl 1.0.1.0 a geri dönmeye çalışıyorum mesela.

Kircali91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar kırcal
Cihazım
Xiaomi mia2
Konular
1
Öncelikle selamün aleyküm. Yaklaşık 3 gün önce bir Note 13 Pro Plus aldım. Bu işlerden pek anlamam ama araştırdığım kadarıyla Cihaz Çin cihazı ama içinde global rom yüklü. Işimi görüyor global rom gayet iyi ama güncelleme alamıyorum telefonda. Son sürüm 1.0.1.0.UNOMIXM olarak görünüyor. HyperOS logosuna bir kaç kez tıkladım ek özellikler açıldı ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Iyi günler.
Bendede aynı sorun var bootloader kilidi açılmıyor bu şekilde kullanmak zorundayız
Normal yolla kilidi açılmıyor

Üst Alt