- Adım
- Yaşar
- Cihazım
- A2 LITE
- Konular
- 1
bugün bıçakla elim yaralanmak suretiyle telefonum gasp edildi. Ben bu kişiyi bulmak istiyorum sekiz saat önce ya telefonu kapatmış ya da interneti. Telefon kapalıysa da googleplay ulaşabiliyor mu yoksa bu şahıs interneti mi kapatmış sadece lütfen yardımcı olun bana tavsiyelere açığım. Xaiomi telefonumu açabilir mi konumu polisle bulabilmemiz için polis raporlarını göndersem? lütfen yardımcı olun öğrenciyim zaten param yok durduk yere elim de yaralandı
bilgisayara telefonu bağladıklarında internet aktifleşmiş olur mu yoksa hala kapalı olarak mı görünür? içindeki fotoğrafları silmem için illa internete m bağlanması gerekiyor
xaiomi sitesinde telefon numarası istiyor kayıtlı telefonum yok sanıırm telefon kaydetmemi istiyor yalnız telefon bende değil telefonum da yok fotoğrafları silemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgisayara telefonu bağladıklarında internet aktifleşmiş olur mu yoksa hala kapalı olarak mı görünür? içindeki fotoğrafları silmem için illa internete m bağlanması gerekiyor
xaiomi sitesinde telefon numarası istiyor kayıtlı telefonum yok sanıırm telefon kaydetmemi istiyor yalnız telefon bende değil telefonum da yok fotoğrafları silemiyorum