Yardım Telefonum çok şarj yiyor

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Arkadaşlar mı note 10 lite bende durum aynı 1 gün bilene gitmiyorum şarj ne yapmak gerekir
Pil sağlığı için bazı yapılması gerekenleri yap önce, oyun bataryayı harcıyor baya görebiliyoruz, ama ekran süreniz iyi ,hatta batarya da iyi kardeş, hızlı dolduran bir şarz aletimiz var sonuçtacall~~

Hıdır62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Donanım
Cihazım
Mı note 10 lite
Konular
6
Pil sağlığı için bazı yapılması gerekenleri yap önce, oyun bataryayı harcıyor baya görebiliyoruz, ama ekran süreniz iyi ,hatta batarya da iyi kardeş, hızlı dolduran bir şarz aletimiz var sonuçtacall~~
Normal de ne kadar almalıyız bu süre standart olarak

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Normal de ne kadar almalıyız bu süre standart olarak
Bendeki cihaz mi10t pro, senin cihaza göre pil seviyeniz iyi bana göre, arka planda kullanmadığın uygulamaları kısıtla, kablosuz ağ tarama ve Bluetooth tarama kapalı olsun, senkronizasyon da kapalı olsun ,net daha iyi olur..

Son düzenleme:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Arkadaşlar mı note 10 lite bende durum aynı 1 gün bilene gitmiyorum şarj ne yapmak gerekir
Hocam bende de Mi Note 10 Lite var. 7/24 VPN ve Whatsapp uygulaması sürekli açık (geceleri de kapatmıyorum telefonu). 2 kere %100 şarjdan itibaren test ettim ve tam 72 saat gidiyor. VPN'i ve Whatsapp'ı sürekli kullanmazsam tahminimce 4-5 gün rahat gider belki daha fazla. Forumun Önemli İpuçları kısmında MIUI cihazlarımızı gereksiz uygulamalardan arındıralım diye bir konu var. O konudaki belirtilen ve kendinize göre gereksiz uygulamaları kaldırırsan çok iyi bir pil ömrüne sahip olursun.

Üst Alt