- Adım
- kenan
- Cihazım
- mi 6
- Konular
- 1
Selamlar. 2 gün önce mi 6 telefonum çalındı. cihazımı bul olayını da beceremedim. ne yapabilirim ?
Selam hocam, cihaz evin önünden çalındı , find mu phone üzerinden bulamadık, mi cloud hesabını da hatırlamıyoruz, cihaz acemi hırsız elinde telefon u arayınca acmayip meşgule arttı, şarj bitirdik en son aramadan mahalleden çocuklar olduğunu düşünüyoruz ? Ne yapabiliriz , çalıntı diye kilitme yada benzeri bir şey yapmadık , nasıl çözebiliriz bu sorunu1- ilk önce e devlet sitesindenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresine girip bilgileri doğru şekilde girin. imei numaralarını doğru girin ve çıktılarını alın. bunlar elinizde bulunsun ardından.
2-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesine kullandığınız mi hesabıyla giriş yapın cihazı bul butonuna tıklayın.
local bölümünden cihazın nerde olduğunu bulun. ardından noise made yazısıyla cihaza bildirim gönderin cihaz sürekli ding ding diye ses çıkaracak. ve son olarak lost mode olan bölüme girin, cihazın ekranına gelmesini istediğiniz yazıyı yazın. örneğin, bu cihaz çalıntıdır suça ortak olmayın derhal 05xx numarayı arayın (ulaşılabilir olan birinin numarasını girin) ve kilitleyin cihazı. cihaz açıldığı anda ötmeye başlayacak ve ekranda bu yazı olacak. sim kartı takmadan internete bağlanıp mi şifresini girmeden de bu yazı asla kaldırılamaz..
bu durumu bizzat 3 gün önce yaşadım. çok geçmiş olsun
savcılığa verin hocamSelam hocam, cihaz evin önünden çalındı , find mu phone üzerinden bulamadık, mi cloud hesabını da hatırlamıyoruz, cihaz acemi hırsız elinde telefon u arayınca acmayip meşgule arttı, şarj bitirdik en son aramadan mahalleden çocuklar olduğunu düşünüyoruz ? Ne yapabiliriz , çalıntı diye kilitme yada benzeri bir şey yapmadık , nasıl çözebiliriz bu sorunu