Yardım telefonum çalındı

kenanaydoğan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kenan
Cihazım
mi 6
Konular
1
Selamlar. 2 gün önce mi 6 telefonum çalındı. cihazımı bul olayını da beceremedim. ne yapabilirim ?

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Geçmiş Olsun Kardeş

Oyla:

Ardakoc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
A
Cihazım
Mı 9
Konular
0
1- ilk önce e devlet sitesinden adresine girip bilgileri doğru şekilde girin. imei numaralarını doğru girin ve çıktılarını alın. bunlar elinizde bulunsun ardından.
2- sitesine kullandığınız mi hesabıyla giriş yapın cihazı bul butonuna tıklayın.
local bölümünden cihazın nerde olduğunu bulun. ardından noise made yazısıyla cihaza bildirim gönderin cihaz sürekli ding ding diye ses çıkaracak. ve son olarak lost mode olan bölüme girin, cihazın ekranına gelmesini istediğiniz yazıyı yazın. örneğin, bu cihaz çalıntıdır suça ortak olmayın derhal 05xx numarayı arayın (ulaşılabilir olan birinin numarasını girin) ve kilitleyin cihazı. cihaz açıldığı anda ötmeye başlayacak ve ekranda bu yazı olacak. sim kartı takmadan internete bağlanıp mi şifresini girmeden de bu yazı asla kaldırılamaz..

bu durumu bizzat 3 gün önce yaşadım. çok geçmiş olsun
Selam hocam, cihaz evin önünden çalındı , find mu phone üzerinden bulamadık, mi cloud hesabını da hatırlamıyoruz, cihaz acemi hırsız elinde telefon u arayınca acmayip meşgule arttı, şarj bitirdik en son aramadan:( mahalleden çocuklar olduğunu düşünüyoruz ? Ne yapabiliriz , çalıntı diye kilitme yada benzeri bir şey yapmadık , nasıl çözebiliriz bu sorunu

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Selam hocam, cihaz evin önünden çalındı , find mu phone üzerinden bulamadık, mi cloud hesabını da hatırlamıyoruz, cihaz acemi hırsız elinde telefon u arayınca acmayip meşgule arttı, şarj bitirdik en son aramadan:( mahalleden çocuklar olduğunu düşünüyoruz ? Ne yapabiliriz , çalıntı diye kilitme yada benzeri bir şey yapmadık , nasıl çözebiliriz bu sorunu
savcılığa verin hocam

Oyla:
Üst Alt