Yardım Telefonum Çalındı - Sanırım Letgo'da Satılıyor : )

smtciftci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Merhabalar,

Telefonum çalındıktan kısa bir süre sonra Letgo'da satılık bir Xiaomi mi 6 gördüm. Tüm özellikleri, görünümü, yaşı vesaire uyuyor. Telefon 2 aylık ve şahıs telefonun 2. el olduğunu ve imei'lerinin silindiğini söylüyor. Ayrıca kutusu da yokmuş cihazın. :D Ayrıca cihazın 1 resmi var, başka resimleri vs. de yokmuş :) Aslında daha birçok benzerlik var diyebilirim. Yani aslında emin gibiyim.

Fiyatı da 1000 lira tertemiz telefonun. :) Yarı fiyatı yani. Ben bu şahısla telefonu almak için görüşmeye gitsem, bu cihazın benim cihazım olduğunu nasıl kanıtlayabilirim? Çünkü şahıs imei'lerin silindiğini söylüyor. Kutuda cihazın s/n ve MEID kodu da yazıyor. Bu tip bilgiler de silinmiş olabilir, ya da ulaşabilir miyim?

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
Çalıntı ise zaten siz bu benim çaldın benden deyince panikler belki bırakıp kaçar bile. Aman diyeyim dikkatli olun...

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
İlanındaki diğer ürünler de çalıntı mı diye fiyat kontrolü yapılabilir.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Böyle durumlar için cihaza hep bir iz bırakmışımdır yani masaya 10 tane aynı renk mi6 koyup kapatsalar direk bu benim cihazım diyebilirim :) size tavsiyem öyle yapın
Ek olarak :
Bir ofis belirlemeniz hırsız için korkutucu olabilir ve cayabilir
Bir kafede sefa hocam (isterse) ile inceleyip bakabilirsiniz. Cihazın faturası duruyor ise yanınızda bulunsuz adli sürece giderse devletimiz mutlaka istiyor aksi taktirde siz haksız olursunuz :)

Oyla:

FTS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 6
Konular
0
smtciftci Merhaba kardeşim letgo daki ilan bana ait. Seninle konuşmalarımız kayıtlı duruyor ve başta belirteyim cihazın 2 aylık değil 3 aylık olduğunu söyledim Kurban bayramından önce aldım cihazı. Cihazı sahibinden sitesi aracılığıyla ikinci el aldım. İmei numaraları da reboot yaparken silindi. Cİhazı ben de kutusuz aldığım için kutusuz satıyorum. 1 fotoğrafının olmasının nedeni ise cihazı Sefa hocama tamir için bıraktığımdan kaynaklıdır. Saolsunlar aylardır bu soruna çözüm bulmaya çalışıyorlar.

Benim diyeceklerim bu kadar. Eğer gerçekten cihazın kendinin olduğunu düşünüyorsan ve sende kutusu vs var ise bir şekilde karşılaştırma yapabilirsin. İmei silindiği için imei karşılaştırılması yapılamaz ama cihaz id numarası veya işte bu konuda bilgili insanların bakmanı isteyecekleri şeylere bakarak cihazın olup olmadığını kontrol edebilirsin. Geçmiş olsun bu arada . Gerçekten benim almış olduğum cihaz senin çıkar ise seninle birlikte suç duyurusunda bulunabiliriz aldığım kişiye.

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
smtciftci Merhaba kardeşim letgo daki ilan bana ait. Seninle konuşmalarımız kayıtlı duruyor ve başta belirteyim cihazın 2 aylık değil 3 aylık olduğunu söyledim Kurban bayramından önce aldım cihazı. Cihazı sahibinden sitesi aracılığıyla ikinci el aldım. İmei numaraları da reboot yaparken silindi. Cİhazı ben de kutusuz aldığım için kutusuz satıyorum. 1 fotoğrafının olmasının nedeni ise cihazı Sefa hocama tamir için bıraktığımdan kaynaklıdır. Saolsunlar aylardır bu soruna çözüm bulmaya çalışıyorlar.

Benim diyeceklerim bu kadar. Eğer gerçekten cihazın kendinin olduğunu düşünüyorsan ve sende kutusu vs var ise bir şekilde karşılaştırma yapabilirsin. İmei silindiği için imei karşılaştırılması yapılamaz ama cihaz id numarası veya işte bu konuda bilgili insanların bakmanı isteyecekleri şeylere bakarak cihazın olup olmadığını kontrol edebilirsin. Geçmiş olsun bu arada . Gerçekten benim almış olduğum cihaz senin çıkar ise seninle birlikte suç duyurusunda bulunabiliriz aldığım kişiye.
eğer ilan sizin ise cihaz bende :)

sanırım arada bir yanlış anlaşılma olmuş.
FTS hocam ilanınızı kaldırın. bu hafta hayırlı bir haber gelebilir :)

• Beğen
Tepkiler: FTS
Oyla:

FTS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 6
Konular
0
eğer ilan sizin ise cihaz bende :)

sanırım arada bir yanlış anlaşılma olmuş.
FTS hocam ilanınızı kaldırın. bu hafta hayırlı bir haber gelebilir :)

Hocam elim ayağım titredi gerçekten mi ? Artık tüm umutlarım tükenmek üzereydi tamiri konusunda. Hatta ilandaki cihazı satıp sizden oneplus5 almayı düşünüyordum. Direk ilanı kaldırdım --SEFA-- hocam Heyecanla beklemedeyim, inş. Hayırlı haberlerle gelirsiniz ben ve benim gibi problem yaşamış olan kişilere. Teşekkürler şimdiden :)

Oyla:
Üst Alt