Yardım Telefonum brick oldu Yetkili hesap lazım

Ayyıldız1991

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Mi9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Telefon brick
Telefon Modeli
Note9pro
Bootloader Kilidi
Açık
Note 9 pro telefonuma ,internetten indirdiğim eu romu kurdum. note9s romuymuş telefon birick oldu.Fastboot modu bile açılmıyor.Ben de arka kapağı söküp ,edl moduna aldım ,uzaktan bağlanıp ,yetkili hesap girişi yapabilecek varmıdır ?

Ayyıldız1991

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Mi9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazımı dün canlandırdık uzaktan bağlan tı ile ,benden size tavsiye note9 pro jouse cihazına ,twrp üzerinden asla ama asla ,note 9s curtana romu kurmayın cihaz direk birick oluyor ,eu rom geliştiricileri yazılımları paylaşırken not düşsünler .Cihazımın arka kapağını açıp edl moduna aldım ,uzaktan bağlanılıp tek kullanımlık yetkili hesapla halledildi.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
geçmiş olsun genelde mi flash yada twrp ile rom kurarken cihazınızla uyumlu bir rom değilse hata verir ve yüklemeyi durdurur. siz biraz şanssızmışsınız bu konuda

Oyla:

Ayyıldız1991

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Mi9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun genelde mi flash yada twrp ile rom kurarken cihazınızla uyumlu bir rom değilse hata verir ve yüklemeyi durdurur. siz biraz şanssızmışsınız bu konuda
Note 9s twrp si note 9 proyada oluyor sanırım ondan hata vermedi note 9s twrpsi vardı cihazda

Oyla:
Üst Alt