Çözüldü telefonum brick oldu ve twrp işlemleri error veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kelvettel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
brick
Telefon Modeli
mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar, dün akşam telefonuma custom rom indirmek için xiaomitools sitesinden, mi note 10 lite telefonum için kurduğum twrp üzerinden birkaç wipe işlemi ile tüm işletim sistemini sildim. doğru mu yaptım bilmiyorum, bir youtube tutorialı izliyordum. ardından ne yapmaya çalışırsam çalışayım, wipe işlemi, install işlemi, veya herhangi farklı bir işlem, telefonum hep aynı erroru veriyor: Failed to mount '/vendor' (invalid argument), Failed to mount '/product' (invalid argument), Failed to mount '/odm' (invalid argument). yardımcı olursanız çok sevinirim.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
merhabalar, dün akşam telefonuma custom rom indirmek için xiaomitools sitesinden, mi note 10 lite telefonum için kurduğum twrp üzerinden birkaç wipe işlemi ile tüm işletim sistemini sildim. doğru mu yaptım bilmiyorum, bir youtube tutorialı izliyordum. ardından ne yapmaya çalışırsam çalışayım, wipe işlemi, install işlemi, veya herhangi farklı bir işlem, telefonum hep aynı erroru veriyor: Failed to mount '/vendor' (invalid argument), Failed to mount '/product' (invalid argument), Failed to mount '/odm' (invalid argument). yardımcı olursanız çok sevinirim.
İşletim sistemini formatladıktan sonra kurtarma modunda cihazı yeniden başlatın, format data yaparak yine kurtarma modunda başlatın, yüklemek istediğiniz zip dosyasını kurun ve sistemi yeniden başlatın. Arka arkaya yapılan işlemlerde bu hatayı verebiliyor.

Oyla:

kelvettel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşletim sistemini formatladıktan sonra kurtarma modunda cihazı yeniden başlatın, format data yaparak yine kurtarma modunda başlatın, yüklemek istediğiniz zip dosyasını kurun ve sistemi yeniden başlatın. Arka arkaya yapılan işlemlerde bu hatayı verebiliyor.
internal storage klasörüne zip dosyasını atıp install bölümünden flashlamaya çalışınca da aynı hatayı alıyorum. stock romu flashlamayı denedim ancak yine aynı hatalar. telefonda root olmadığını not düşeyim. ayrıca bu sefer hatalara Failed to mount '/system_root' (invalid argument) eklendi.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
internal storage klasörüne zip dosyasını atıp install bölümünden flashlamaya çalışınca da aynı hatayı alıyorum. stock romu flashlamayı denedim ancak yine aynı hatalar. telefonda root olmadığını not düşeyim. ayrıca bu sefer hatalara Failed to mount '/system_root' (invalid argument) eklendi.
Format data yaptınız mı yükleme öncesi?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Format data yapıp, rtekrar recovery moduna alınca da aynı hatayı mı veriyor? Fastboot üzerinden yüklemeye çalıştınız mı?

Oyla:

kelvettel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
Format data yapıp, rtekrar recovery moduna alınca da aynı hatayı mı veriyor? Fastboot üzerinden yüklemeye çalıştınız mı?
twrp>wipe>format data>yes sonrasında Failed to mount '/system_root' (invalid argument) Failed to mount '/vendor' (invalid argument), Failed to mount '/product' (invalid argument), Failed to mount '/odm' (invalid argument) bu errorları veriyor. bu zip dosyasını twrp üzerinden değil de fastboot modunda pcden yüklememin bir yolu yok mu? twrp>mount menüsünde system, vendor, product, ODM seçeneklerini de seçemiyorum. farklı bir flashlama yöntemi varsa aydınlatabilir misiniz?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
twrp>wipe>format data>yes sonrasında Failed to mount '/system_root' (invalid argument) Failed to mount '/vendor' (invalid argument), Failed to mount '/product' (invalid argument), Failed to mount '/odm' (invalid argument) bu errorları veriyor. bu zip dosyasını twrp üzerinden değil de fastboot modunda pcden yüklememin bir yolu yok mu? twrp>mount menüsünde system, vendor, product, ODM seçeneklerini de seçemiyorum. farklı bir flashlama yöntemi varsa aydınlatabilir misiniz?
Mi flash ile fastboot üzerinden yüklenebilen custom rom XiaomiEu var, onun dışında orijinal romların fastboot (tgz) olanlarını fastboot üzerinden yükleyebilirsiniz.

Oyla:

kelvettel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
driver istiyor bunların hepsini yüklemem mi gerekiyor? program üzerinden de yüklenmiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-04-21 141033.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-21 141033.png
    47,2 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
miflasha ihtiyacin yik icindeki bat dosyalarına bak, lock bootloader gibi bisey yazmayanini sec. bat dosyasinin icine bakip kilitledigi kismi da silebilirsin tabi. daha garanti olur.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt