Yardım telefonum açılmıyor

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
yabancı bir forumda başka birinin daha başına gelmiş adam laptopuna bağlayıp 1 saat açılmasını beklemiş ve açılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet

hayır miui 12 kurdum
Hocam geçmiş olsun.Fakat ki cihazın açılması mümkün,hemde yetkili hesapsız.Cihaz bootloop ta olduğu için şanslısınız.Cihazı youtube ye "Redmi note 9 pro edl" yazarak edl moda alın,64 bit bir bilgisayar bulun ve MiFlash 20160401 versiyonunu indirin.Cihazı edl e aldıktan sonra bağlayın ve miflash tan rom atın.

atimys17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
redmi note9 pro
Konular
5
Hocam geçmiş olsun.Fakat ki cihazın açılması mümkün,hemde yetkili hesapsız.Cihaz bootloop ta olduğu için şanslısınız.Cihazı youtube ye "Redmi note 9 pro edl" yazarak edl moda alın,64 bit bir bilgisayar bulun ve MiFlash 20160401 versiyonunu indirin.Cihazı edl e aldıktan sonra bağlayın ve miflash tan rom atın.
dostum telefonum redmi note 9 pro miui 12 yi yükledikten sonra telefon yeniden başlama ekranında kalıyor ve geri kapanıyor ve ben de edl videosundakileri yapacağım ve authorized bir hesaba ihtiyacım yok doğru mu anladım

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
dostum telefonum redmi note 9 pro miui 12 yi yükledikten sonra telefon yeniden başlama ekranında kalıyor ve geri kapanıyor ve ben de edl videosundakileri yapacağım ve authorized bir hesaba ihtiyacım yok doğru mu anladım
Telefon bootloop ta.O yüzden yetkili hesaba ihtiyaç yok,en azından ben böyle biliyorum.Forumda birinin telefonu bootloop taydı fastboot ta geçmiyordu MiFlash 64 bit ile edl yükleme yapmıştı.

atimys17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
redmi note9 pro
Konular
5
Telefon bootloop ta.O yüzden yetkili hesaba ihtiyaç yok,en azından ben böyle biliyorum.Forumda birinin telefonu bootloop taydı fastboot ta geçmiyordu MiFlash 64 bit ile edl yükleme yapmıştı.
benim ki de bootloopta eyvallah

onlyfb60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 10 Lite 5G
Konular
2
benzer bi olay başıma gelmişti fakat benim şarjım bitmişti ve dediğiniz olay bire bir aynıydı yaklaşık 1-2 saat şarjda durup kendi kendine açıldı.

atimys17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
redmi note9 pro
Konular
5
telefonum şu an teknik serviste eğer olmazsa sizinle discord vb bir platform üzreinden görüşmem mümkün olabilir mi

benzer bi olay başıma gelmişti fakat benim şarjım bitmişti ve dediğiniz olay bire bir aynıydı yaklaşık 1-2 saat şarjda durup kendi kendine açıldı.
ben de deneyecektim stres olup telefoncuya götürdüm yarım saat şarjda durduktam sonra

onlyfb60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 10 Lite 5G
Konular
2
Umarım probleminiz çözülür hocam ama yine de 1-2 saat şarjda durmasını sağlayın derim.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
telefonum şu an teknik serviste eğer olmazsa sizinle discord vb bir platform üzreinden görüşmem mümkün olabilir mi

ben de deneyecektim stres olup telefoncuya götürdüm yarım saat şarjda durduktam sonra
Mümkün.Discord veya telegram yoluyla ulaşabilirsiniz.

Üst Alt