Çözüldü Telefonum açılmıyor

aysuda10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aysuda Aksoy
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hatırlamıyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi Redmi Note 9 telefonumu gece 4 civari sarji bittiği icin sarja taktım sabah 8.48 civarı telefonu aldım acilmadi acaba sarji mi yok diye dusundum sarja taktım ama ekran gelmiyor telefonu alalı 1.5 - 2 ay oldu telefonu yere de düşürmedim hiçbir şekilde lütfen yardımcı olun

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Xiaomi Redmi Note 9 telefonumu gece 4 civari sarji bittiği icin sarja taktım sabah 8.48 civarı telefonu aldım acilmadi acaba sarji mi yok diye dusundum sarja taktım ama ekran gelmiyor telefonu alalı 1.5 - 2 ay oldu telefonu yere de düşürmedim hiçbir şekilde lütfen yardımcı olun
Hocam ses açma ve güç tusuna uzunca bir süre basılı tutun recovery modda açılacak mı cihaz bir bakın bu olmazsa ege ekran gene gelmezse bide ses kısma ve güç tusuna aynı and basılı tutmayı deneyin

Oyla:

aysuda10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aysuda Aksoy
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ses açma ve güç tusuna uzunca bir süre basılı tutun recovery modda açılacak mı cihaz bir bakın bu olmazsa ege ekran gene gelmezse bide ses kısma ve güç tusuna aynı and basılı tutmayı deneyin
birinci dediğinizi yaptım açıldı ekran geldi ne yapmalıyım

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
birinci dediğinizi yaptım açıldı ekran geldi ne yapmalıyım
Hocam format data seçeneğini seçin cihazı sıfırlayın ama herşey silinecek ne var ne yoksa ama garanti cihaz açılır hocam ses tusuyla kaydırıp güç.tusuyla format datayı seçebilirsiniz

Oyla: Çözüm

aysuda10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aysuda Aksoy
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Hocam format data seçeneğini seçin cihazı sıfırlayın ama herşey silinecek ne var ne yoksa ama garanti cihaz açılır hocam ses tusuyla kaydırıp güç.tusuyla format datayı seçebilirsiniz
ders notlarım var yedeklemediğim o yüzden format atmadan nasıl yapabiliriz yoruyorum sizi ama kusura bakmayın

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
ders notlarım var yedeklemediğim o yüzden format atmadan nasıl yapabiliriz yoruyorum sizi ama kusura bakmayın
Hocam su asamada anlattığınıza yani cihazın durumuna göre yapacak baska birşey yok cihaz açılmıyorsa baska yöntem yok yani rom atsanız da sıfırlancak format data yapsanız da sıfırlancanak cihazı baska türlü açma imkanı yok maalesef

Oyla:

aysuda10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aysuda Aksoy
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Hocam su asamada anlattığınıza yani cihazın durumuna göre yapacak baska birşey yok cihaz açılmıyorsa baska yöntem yok yani rom atsanız da sıfırlancak format data yapsanız da sıfırlancanak cihazı baska türlü açma imkanı yok maalesef
çok teşekkür ederim açıldı şimdi çok teşekkür ederim

Oyla:

ali2803

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
redmi 9 note
Cihazım
red mi note 9 t
Konular
0
aynı sorun bende de var yapıldımı cihazınız

Oyla:

ali2803

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
redmi 9 note
Cihazım
red mi note 9 t
Konular
0
aynı sorun bend de var red mi yazısı gelip gidiyor sarjda iken

Oyla:
Üst Alt