Yardım Telefonu Xiaomi mi pc suiteye bağlayamadım.

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
Usb hata ayıklama açtım dosya aktarımı mtp seçtim windows sürücü imza denetlemesi şeysini kapattım mi pc suiteyi güncelledim halen bir türlü görmüyor telefonumu nerede hata yapıyorum nasıl bir şeymiş bu :/ Connect to deviceye tıklıyorum diyor ki Connect your device via USB aygıtımı görmüyor. Bir yardım edin w7 64 pc.

Son düzenleme:

anestek01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
note 2 / mi5
Meslek
Anestezist
Konular
2
Usb hata ayıklama açtım dosya aktarımı mtp seçtim windows sürücü imza denetlemesi şeysini kapattım mi pc suiteyi güncelledim halen bir türlü görmüyor telefonumu nerede hata yapıyorum nasıl bir şeymiş bu :/ Connect to deviceye tıklıyorum diyor ki Connect your device via USB aygıtımı görmüyor. Bir yardım edin w7 64 pc.
Başlat – Çalıştır – Regedit e girin klasörlerden şu yolları izleyin hkeylocalmachine > system > current control set > control > class icinden EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A dizini bulduktan sonra yan tarafta UpperFilters dizinini silin. Bilgisayarı ve telefonu yeniden başlatın.

Oyla:

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlat – Çalıştır – Regedit e girin klasörlerden şu yolları izleyin hkeylocalmachine > system > current control set > control > class icinden EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A dizini bulduktan sonra yan tarafta UpperFilters dizinini silin. Bilgisayarı ve telefonu yeniden başlatın.
yan tarafta öyle bir dizin yok hocam

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
mi pc suite kitkat ve önceki sürümlerde çalışıyor arkadaşlar uygulama güncel olmadığı için cihazınızı görmemesi çok normal pc telefonunuzu görüyorsa sorun yok demektir.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
6.0 marshmallow ve üzeri cihazlarda pc suite görmez,Bu Konu hakkında forumda yeteri kadar konu mevcut zaten konu açmadan önce arama yapalım lütfen böylece kirliliğin önnüne geçmiş oluruz.

Oyla:
Üst Alt