Soru Telefonu sessize alma

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
merhaba arkadaşlar eski telefonum lg g4 de bir özellik vardi telefonu sessize alma(titreşim var sadece), bir de tamamen sessize alma (titreşim yok) modlari vardı. Hızlıca geçiş yapabiliyordum şimdi mi 9 kullanıyorum bunda öyle bir özellik yok tittreşimli hale getiriyor yada ayarları kurcalayıp tittreşimi kapalı şekilde sessize alma var. Eski telefonumdaki gibi 2 mod arasında hızlıca geçiş yapma imkanım var mı? Yoksada magisk yada xposed modülü felan varmıdır bu iş için?

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
merhaba arkadaşlar eski telefonum lg g4 de bir özellik vardi telefonu sessize alma(titreşim var sadece), bir de tamamen sessize alma (titreşim yok) modlari vardı. Hızlıca geçiş yapabiliyordum şimdi mi 9 kullanıyorum bunda öyle bir özellik yok tittreşimli hale getiriyor yada ayarları kurcalayıp tittreşimi kapalı şekilde sessize alma var. Eski telefonumdaki gibi 2 mod arasında hızlıca geçiş yapma imkanım var mı? Yoksada magisk yada xposed modülü felan varmıdır bu iş için?
Hocam herhangi bir ses tuşuna dokununca çıkan üç noktaya dokunun rahatsız etme modu vardır tamamen sessize alırsınız. Ayrıca bildirim panelinde ay şeklindeki işaret ile de kısa yoldan rahatsız etme moduna alabilirsiniz

Oyla:

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam herhangi bir ses tuşuna dokununca çıkan üç noktaya dokunun rahatsız etme modu vardır tamamen sessize alırsınız. Ayrıca bildirim panelinde ay şeklindeki işaret ile de kısa yoldan sessize alabilirsiniz
rahatsız etme modu aramaları engellemiyor mu?

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
rahatsız etme modu aramaları engellemiyor mu?
Tam olarak yaptığı işlem ekran kapalıyken bildirim almazsınız aramaları görmezsiniz, ekran açıkken aramayı görebilirsiniz.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39

Çveneburi 'nin önerdiği yerde bir de SESSİZ mod var, ikisini de deneyin.

Oyla:

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer