- Adım
- Toprak Enis
- Cihazım
- Redmi not 8
- Konular
- 31
Bilgilerimi vermek pek istemiyorum gmailim kayıtlı sonuçta bu durumu nasıl aşabiliriz..
Sıfır kurulum yapıp miu hesabı açıp mail vs onlardan çıkış yapsam kafi o zaman doğrumudur hocam.Ben olmadan miui hesaptan çıkıs yaparsa ne yapabilir peki sonuçta benim numarama mailime tanımlı yurt dısı cihazı..Telefonu bul kapatacaksınız sonrada tüm hesaplardan çıkış yapacaksınız, geriye sadece telefondaki resim/görüntü/apk vb dosyalar kalır onlarıda elle silersiniz.
Siz tüm hesaplardan çıkış yapın niye sizin yerinize başkası yapıyor ?Sıfır kurulum yapıp miu hesabı açıp mail vs onlardan çıkış yapsam kafi o zaman doğrumudur hocam.Ben olmadan miui hesaptan çıkıs yaparsa ne yapabilir peki sonuçta benim numarama mailime tanımlı yurt dısı cihazı..
Yanlış anlamadıysam imei işlemi yapılmış hesaplardan çıkıp hard reset atamıyor.
Hocam miu hesabıma gmail ve şifremle girip telefonu açıyorum imei atılmış cihaz ben harıcı baska bırı mıuı hesabı olmadan kı maılme ve tel numarama onaylı o yuzden bu soruyu yönelttımYanlış anlamadıysam imei işlemi yapılmış hesaplardan çıkıp hard reset atamıyor.
Hocam Tüm hesaplarınızdan çıkıp, Twrpden Format Data Yes diyin Tekrar Rom YükleyinHocam miu hesabıma gmail ve şifremle girip telefonu açıyorum imei atılmış cihaz ben harıcı baska bırı mıuı hesabı olmadan kı maılme ve tel numarama onaylı o yuzden bu soruyu yönelttım