Yardım Telefonu rootlayıp ota'dan güncelleme almasını sağlamak?

• Konbuyu başlatan maydar
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 3K

maydar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musab
Cihazım
Mi5
Konular
1
mi5'i şimdiye kadar twrp yüklü ve rootlu olarak kullanıyordum. telefonuma ota ile güncelleme gelmiyordu sebebini bilmiyordum başta çok önemsemedim güncellemeleri el ile yapıyordum fakat her seferinde el ile güncelleme yapmak eziyet geldiği için bir yerden sonra güncelleme yapmayı bıraktım. ama sonuçta sürekli güncelleme alan bir telefon ve insan ister istemez güncel kullanmak ister.

bu sebeple fastboot ile haftalık güncelleme alan stock developer rom flasladım buraya kadar gayet iyi. ama sonradan forumda birkaç yerde yazdığına göre telefona ota ile güncelleme gelmemesinin sebebi twrp kurup root atılmasıymış. çok keyfim kaçtı çünkü rootsuz özellikle titanium backup olmadan telefonu kullanmak çok zor olacak.

evet arkadaşlar hem telefonu rootlayıp hem de ota'dan güncelleme almasını devam ettirecek bir yöntem var mı? (global developer veya stabil farketmez)

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
Pixel 9 Pro XL
Konular
498
Sallamış hocam intern mod o. Beta romlara erişim yetkisi bile yoktur :D
Harbi mi ulan bende kelli felli adam herhalde biseyler biliyor önemli biri diye bunun lafını kaale alıyorum :D diğer bir husus da china beta güncellemesi 7.3.2 den 7.2.16ya düşmüş

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-03-05-00-51-03-412_com.android.chrome.png
    Screenshot_2017-03-05-00-51-03-412_com.android.chrome.png
    159,5 KB · Görüntüleme: 20
Oyla:

cantara42

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Harbi mi ulan bende kelli felli adam herhalde biseyler biliyor önemli biri diye bunun lafını kaale alıyorum :D diğer bir husus da china beta güncellemesi 7.3.2 den 7.2.16ya düşmüş

O zaman başka bir dedikodu da ben vereyim. Geçen hafta sızdırılan beta romun devamı bu hafta gelmedi yani beta gruplarında da güncellemesi yapılmadı. Bizim cihazlarda bir durum var ama... Hayırlısı diyelim bakalım :)

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
Pixel 9 Pro XL
Konular
498
O zaman başka bir dedikodu da ben vereyim. Geçen hafta sızdırılan beta romun devamı bu hafta gelmedi yani beta gruplarında da güncellemesi yapılmadı. Bizim cihazlarda bir durum var ama... Hayırlısı diyelim bakalım :)
Yani siz beta grubunda olan biteni görüyorsunuz. :) o adamı zaten banladilar. Resmen darbe yapmış. Nasıl bir güncelleme ise telefonu mu yakacak adamlar tedbir amaçlı kaldırdı belkide. Ne olduğu belli değil. Olan güncellemeleri de Şubat 16sina kadar indirdiler. Stabil bişey vereydiler iyiydi :D

Oyla:

cantara42

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Yani siz beta grubunda olan biteni görüyorsunuz. :) o adamı zaten banladilar. Resmen darbe yapmış. Nasıl bir güncelleme ise telefonu mu yakacak adamlar tedbir amaçlı kaldırdı belkide. Ne olduğu belli değil. Olan güncellemeleri de Şubat 16sina kadar indirdiler. Stabil bişey vereydiler iyiydi :D

Evet hocam görebiliyorum ama açıkçası ilk yayınlanan developer romu bile yüklemeyi pek düşünmüyorum. Öncelikle bir ay kadar otursun ondan sonra. Geçmiş dönemlerde çok canım yandı artık test romlarından yüklemiyorum :)

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
Pixel 9 Pro XL
Konular
498
Evet hocam görebiliyorum ama açıkçası ilk yayınlanan developer romu bile yüklemeyi pek düşünmüyorum. Öncelikle bir ay kadar otursun ondan sonra. Geçmiş dönemlerde çok canım yandı artık test romlarından yüklemiyorum :)
Bencede daha sağlıklı hocam. Önceden rom yükleme hastalığı vardı bende şükür ki askerden sonra bıraktım artık stabil bişey olsun da ayda bir güncelleme alması kafi :)

Oyla:

maydar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musab
Cihazım
Mi5
Konular
1
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir