Yardım Telefonu kapattım açılmıyor

Moryka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu rom 8.9.24
Telefon Modeli
mi 5
Bootloader Kilidi
Açık
mi5 telefonum kapattm açılmıyor sarja takınca simge de gelmiyor ama powerbanktan takınca powerbanktan ısık yanıyor öncesinde telefon bi keresinde asırı yüklenme olduğunda telefon kendini kapatmıstı sonra serviste yapılmıştı ama suanlık ne sorunu olduğunu anlayamadım sizce neden kaynaklanır bu sorun

Edit: ara ara telefon kendi kendine kapanıyordu sonrasında bataryanın cipini takıp cıkardığımda acılıyordu öyle yapmadığımda açılmıyordu.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
mi5 telefonum kapattm açılmıyor sarja takınca simge de gelmiyor ama powerbanktan takınca powerbanktan ısık yanıyor öncesinde telefon bi keresinde asırı yüklenme olduğunda telefon kendini kapatmıstı sonra serviste yapılmıştı ama suanlık ne sorunu olduğunu anlayamadım sizce neden kaynaklanır bu sorun

Edit: ara ara telefon kendi kendine kapanıyordu sonrasında bataryanın cipini takıp cıkardığımda acılıyordu öyle yapmadığımda açılmıyordu.

Hocam,kendiniz cevaplamışsınız. Sorun donanımsal, ben olsam önce bataryamı değiştirirdim, devam ederse sorun anakartda gibi.

Moryka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
hocam bana kalırsa batarya söketi bozulmus çünkü hassas ayar yaptığımda açıldı
Hocam,kendiniz cevaplamışsınız. Sorun donanımsal, ben olsam önce bataryamı değiştirirdim, devam ederse sorun anakartda gibi.