Soru telefonu değiştirmek istiyorum

brbaku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi A2
Konular
9
merhaba arkadaşlar.
bir sene önce sizden de aldığım bilgilerle Mi A2 almıştım. dün bir yılı doldurdum, telefon mükemmel sadece hafızası 32gb diye artık yetmiyor bana. değiştirmek istiyorum. bir çok telefona baktım, hem görüntü hem şarj hem kamera olarak Redmi Note 7 beğendim. 128gb olanını alıp en az iki sene kullanırım herhalde. sizden ricam şu; saf Androidden miui geçince sıkıcı gelir mi? mi a2'den daha kötü falan gibi bir hiss veriyor mu? şu soruların cevaplarını verirseniz çok makbule geçer.

şimdiden teşekkürler...

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
o zaman yarın vazgeçilmezimizi alıyoruz. çok teşekkürler :)
selam qardawim inwallah xeyirlisi olar senin ucun kreditle alirsa ya negd birde hardan almagi planliyirsan note 7 menimde radarimdadi ama bir az uzundu deye ureye elemirem geleceyde gorek ne cihaz lar cixir

Oyla:

brbaku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi A2
Konular
9
hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar, cansınız :) yarın akşam gibi artık uygulama önerilerinizi alırım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selam qardawim inwallah xeyirlisi olar senin ucun kreditle alirsa ya negd birde hardan almagi planliyirsan note 7 menimde radarimdadi ama bir az uzundu deye ureye elemirem geleceyde gorek ne cihaz lar cixir

aleykum salam qardaşım. çox sağ ol, var olasan. world telecom'dan alıram kreditlə altı aylıq. ümid edirəm ki gözlədiyimiz kimi olacaq))

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar, cansınız :) yarın akşam gibi artık uygulama önerilerinizi alırım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aleykum salam qardaşım. çox sağ ol, var olasan. world telecom'dan alıram kreditlə altı aylıq. ümid edirəm ki gözlədiyimiz kimi olacaq))
İnşallah yaxwi cixar indi baxdim 1 kartnan daha serfelidi gördüğün qiymeti oduyursen yazılana göre ama normalde fazı var hele kamisyon haqq denilen bireyde varsa o o o 500-duy telefon gelir 714-cixir

Oyla:
Üst Alt