yaptim soyledigini ama ayni ekrana geri döndü
E esmanbr Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım esma Cihazım redmi note9 s Yaş 22 Konum istanbul Katılım 1 Eylül 2021 Konular 1 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 yaptim soyledigini ama ayni ekrana geri döndü
Yusuftok516 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yusuf Cihazım S23, Mi 9 SE Konum . Katılım 22 Mart 2020 Konular 40 Mesajlar 413 Çözümler 5 Tepkime puanı 88 Puanları 43 1 Eylül 2021 #12 O zaman format data yapman gerekiyor
E esmanbr Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım esma Cihazım redmi note9 s Yaş 22 Konum istanbul Katılım 1 Eylül 2021 Konular 1 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 Yusuftok516' Alıntı: O zaman format data yapman gerekiyor Genişletmek için tıkla ... telefon tamircisi telefon çökmüş dedi dogru olabilirmi yoksa para kazanmak icinmi oyle dedi?
Yusuftok516' Alıntı: O zaman format data yapman gerekiyor Genişletmek için tıkla ... telefon tamircisi telefon çökmüş dedi dogru olabilirmi yoksa para kazanmak icinmi oyle dedi?
Yusuftok516 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yusuf Cihazım S23, Mi 9 SE Konum . Katılım 22 Mart 2020 Konular 40 Mesajlar 413 Çözümler 5 Tepkime puanı 88 Puanları 43 1 Eylül 2021 #14 esmanbr' Alıntı: telefon tamircisi telefon çökmüş dedi dogru olabilirmi yoksa para kazanmak icinmi oyle dedi? Genişletmek için tıkla ... Niyetini bilemem ama tamirci olduğuna göre çözümün basit olduğunu da bilmesi gerekir, yani dediğiniz gibi olabilir
esmanbr' Alıntı: telefon tamircisi telefon çökmüş dedi dogru olabilirmi yoksa para kazanmak icinmi oyle dedi? Genişletmek için tıkla ... Niyetini bilemem ama tamirci olduğuna göre çözümün basit olduğunu da bilmesi gerekir, yani dediğiniz gibi olabilir