Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruTelefonlarinizi Ithalatci Garantili mi? Türkiye Garantili mi aliyorsunuz?
Merhaba arkadaslar forumda farkli farkli ariza ya da sikayet konulari goruyorum acaba sorunlar ithalatci garantili ya da Turkiye kayitli olmayan cihazlarin alinmasindan mi kaynaklaniyor.
Türkiye kayıtlı olmayan cihazlar da genellikle, IMEI, şebeke sıkıntıları yaşıyor kullanıcılar, özellikle de Global cihaz değilse bu sıkıntılar sıklıkla karşılaşılan konular oluyor.
Türkiyede ister ithalat garantili ister marka garantili olsun hiç bir telefonun gerçek garantisi yok
bir sorunla karşılaşdığınızda yan yatım camura batıyorlar
bir sürü ağız geveziliği yapıp sizi mağdur ediyorlar o Sebeble ya gidip kendim alıyorum yada getirtiyorum sıkıntısı olursa da kendim hallediyorum
her iki garantili telefonda da sorun,şikayet vs olabiliyor. Servisleri zaten ayrı bir sorun onunla ilgili forumda ve başka yerlerde şikayetler çok. Almadan önce satıcının yorumlarını inceleyin aldıktan sonra da telefonu iyice kontrol edin iade edilen telefonu yada sorunlu telefonu satanlar da var.
Valla Xiaomi Redmi Note 4 alırken Delta garantili aldım. Daha Deltaya adım bile atmadım. Geçen Güç tuşu sıkıntılıydı Sefa hocama gittim yaptırdım. Ha kendim de yapabilirdim sıfır flex alıp ama, ona yaptırdım. Garanti maranti boş iş. Neye garanti varki? Fabrikadan gelişte 5 adet ölü pixel e bile normal diyorlar.
Sağlam bi satıcıdan aldıktan sonra Resmi garantili olmamış falan bence sıkıntı yok.
Ayrıca elektronik şans işi. Ben Redmi Note 4 ü aldığımda eve gittim telefonu açtım. Titreşim motoru çalışmıyordu. Geri iade ettim. Yenisini aldım.
Türkiye kayıtlı olmayan cihazlar da genellikle, IMEI, şebeke sıkıntıları yaşıyor kullanıcılar, özellikle de Global cihaz değilse bu sıkıntılar sıklıkla karşılaşılan konular oluyor.
Global olmayan ve Çin versiyon olup Global yazılım atılmış olanlarda bu durum var. Kaldıki Bu şebeke sorunu genel olarak Band 20 ile alakalı ki zaten Ha band 20 de 4G çekmiş ha çekmediği yerde 3G çekmiş. Bence çokda önemli değil.
Güvenilir satıcı, garantisiz telefon stratejisi ile satın alıyorum... Bu şekilde aldığım 5 adet Xiaomi'de garanti kapsamına giren herhangi bir sorunum olmadı.