Soru Telefonlarinizi Ithalatci Garantili mi? Türkiye Garantili mi aliyorsunuz?

Can1234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Xiaomi
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaslar forumda farkli farkli ariza ya da sikayet konulari goruyorum acaba sorunlar ithalatci garantili ya da Turkiye kayitli olmayan cihazlarin alinmasindan mi kaynaklaniyor.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Türkiye kayıtlı olmayan cihazlar da genellikle, IMEI, şebeke sıkıntıları yaşıyor kullanıcılar, özellikle de Global cihaz değilse bu sıkıntılar sıklıkla karşılaşılan konular oluyor.

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Türkiyede ister ithalat garantili ister marka garantili olsun hiç bir telefonun gerçek garantisi yok
bir sorunla karşılaşdığınızda yan yatım camura batıyorlar
bir sürü ağız geveziliği yapıp sizi mağdur ediyorlar o Sebeble ya gidip kendim alıyorum yada getirtiyorum sıkıntısı olursa da kendim hallediyorum

Oyla:

yenigelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
henüz yok
Konular
1
her iki garantili telefonda da sorun,şikayet vs olabiliyor. Servisleri zaten ayrı bir sorun onunla ilgili forumda ve başka yerlerde şikayetler çok. Almadan önce satıcının yorumlarını inceleyin aldıktan sonra da telefonu iyice kontrol edin iade edilen telefonu yada sorunlu telefonu satanlar da var.

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Valla Xiaomi Redmi Note 4 alırken Delta garantili aldım. Daha Deltaya adım bile atmadım. Geçen Güç tuşu sıkıntılıydı Sefa hocama gittim yaptırdım. Ha kendim de yapabilirdim sıfır flex alıp ama, ona yaptırdım. Garanti maranti boş iş. Neye garanti varki? Fabrikadan gelişte 5 adet ölü pixel e bile normal diyorlar.
Sağlam bi satıcıdan aldıktan sonra Resmi garantili olmamış falan bence sıkıntı yok.
Ayrıca elektronik şans işi. Ben Redmi Note 4 ü aldığımda eve gittim telefonu açtım. Titreşim motoru çalışmıyordu. Geri iade ettim. Yenisini aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye kayıtlı olmayan cihazlar da genellikle, IMEI, şebeke sıkıntıları yaşıyor kullanıcılar, özellikle de Global cihaz değilse bu sıkıntılar sıklıkla karşılaşılan konular oluyor.
Global olmayan ve Çin versiyon olup Global yazılım atılmış olanlarda bu durum var. Kaldıki Bu şebeke sorunu genel olarak Band 20 ile alakalı ki zaten Ha band 20 de 4G çekmiş ha çekmediği yerde 3G çekmiş. Bence çokda önemli değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki cihazda sorun olmuyorsa forumdaki arkadaslar neden telefonlarina rom yukluyorlar otomatik guncelleme alamiyorlar mi?
Rom olayı apayrı bir dünya hatta evren.
O işlere bulaşmadan önce uzun süre telefonunuzun keyfini çıkarın :)

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Güvenilir satıcı, garantisiz telefon stratejisi ile satın alıyorum... Bu şekilde aldığım 5 adet Xiaomi'de garanti kapsamına giren herhangi bir sorunum olmadı. ;)

Oyla:
Üst Alt