- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Galaxy S23Ultra
- Meslek
- I fly brudda
- Konular
- 38
Bende dell var, yaklaşık 10 bios güncellemesi yapıldı 2017 den beri. 2017de çıkan 2. Bios ve sonuncu verdikleri bios güncellemesi arasında büyük fark var, bunların içinde plundervolt gibi undervolt yapabildiğimiz açıklar da kapatıldı. İşlemci performansını düşüren meltdown ve spectre yamaları yapıldı. Eski bioslarda bunlar yok ve yaklaşık %30 performansa etkisi var... (Cinebench, gta v, arma3 vs.)Daha önceden rom atmıştın bi kaç kere yanlış hatırlamıyorsam bi evoluion rom ve eu rom denemiştim cihaza özel mi bilmiyorum ama stock rom dan cok daha kötüydü telefon ısınıp kasıyordu aosp romlarda da cok fazla kullanımı etkileyen bug gördüm o yuzden hindistan miui 11 versiyonu ile kullanıyorum 1 yıldır bi tek play store a gelen güncellemeleri yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bios güncellemesi ile kastığını ilk defa sizden duydum ama mantıklı ablamda ve bende hp laptop vardi bendeki daha yeniydi ben paso bios guncelliyordum ablam hic guncellemiyordu ben 5. Senenin sonunda laptopu dayanamayıp sattım ablamın laptopu 13 yıllık hala kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google servislerini kaldırınca gps vs çalışmıyor diye biliyorum ama
Aosp kullanacaksanız da kim device tree yaptıysa onun romunu kullanmanızdır. Evolution gibi bloatware içeren aosp romları tavsiye etmem.