Yardım Telefonlardan Hangisi

yenigelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
henüz yok
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
yok
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
3gb ram ve 32 gb hafıza olacak şekilde (daha yukarısıda olursa çok iyi olur) 1200 liraya kadar telefon bakıyorum.
Xioami olarak redmi s2 alınabiliyor. Diğer markalardan baktığım j7 prime 2, J6 plus, gm8,venus5 bunlardan nedenleriyle birlikte hangisini önerirsiniz?
Garantili olarak düşünüyorum.Yazdıklarımın dışında da varsa olabilir

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam bu forumdaki insanlar çok zeki insanlar. Üstelik sadece benim sözüme göre kimse telefon almaz. Artık bu tür yorumlarım için "(o)" koyacağım ki anlaşılsın :)

Çok başarılı clap~~clap~~

Forumumuzun ciddiyetini bozmadan, yardım isteyen insanlarla dalga geçmeden az ötede eğlenseniz, "(o)" simgenizi başka yerlerde kullansanız da ülkemizde zaten az sayıda bulunan düzgün bilgi kaynağı ihtiyacını karşılayan böylesine tertemiz bir platformu kirletmeseniz? punch~~

Oyla:

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Çok başarılı clap~~clap~~

Forumumuzun ciddiyetini bozmadan, yardım isteyen insanlarla dalga geçmeden az ötede eğlenseniz, "(o)" simgenizi başka yerlerde kullansanız da ülkemizde zaten az sayıda bulunan düzgün bilgi kaynağı ihtiyacını karşılayan böylesine tertemiz bir platformu kirletmeseniz? punch~~
Böyle bir krize yol açıcaksa yapmayız hocam. Telefon tavsiyelerde redmi go yazmak benim için nokia 3310 yazmak gibi. Konu dışına çıkmayalım daha fazla. Teşekkür ederim uyarınız için.

Oyla:

yenigelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
henüz yok
Konular
1
Bunların hepsi çöp sayılır,daha üst modellerin 2. ellerine yönelmek daha mantıklı bir seçim olur.zaten jokerinabisi de belirtmiş
evet çöp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi 5 plus bak ben 1260 liraya almıştım 4/64
ona baktım

Garantisiz Mi A2 Lite bulabilirsiniz sanırım.
garantili düşünüyordum

Redmi Go öneririm
konuyu okumanızı öneririm.

Seçenekler arasında SD625'li cihaz sunulmuşken sizin seçenekler içinde dahi olmayan SD 425 kullanan bir cihazı önerme nedeniniz nedir hocam?

Fiyat değil herhalde benzer özelliklerde çok daha ucuzları var...
Performans zaten değildir piyasadaki en kötü performansı sunacak, daha kötüsü olamaz
Kamera da değildir o da hesap makinesinden hallice
Batarya olabilir mi diyeceğim ama o da 3000 mah
Tasarım da değildir 5 yıl önceki tasarım dilini kullanıyor...

Gerçekten Redmi Go modeli tüm dünyada bu kadar eleştiri alıp tek olumlu yorumu yokken siz neden önerdiniz?

EDIT : Hindistan'da internet erişimi olmayan yerlerdeki öğrencilere 50-100 liraya verildiği için bazı olumlu yorumlar gelmişti de burada 10-20 katı fiyattan bahsediyoruz bunlar sayılmaz herhalde D
bu yazınızda noktasına kadar haklısınız.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam bu forumdaki insanlar çok zeki insanlar. Üstelik sadece benim sözüme göre kimse telefon almaz. Artık bu tür yorumlarım için "(o)" koyacağım ki anlaşılsın :)
Size kimse zorla birşey yazdırmıyor. Herhangi bir konuya mutlaka mesaj yazmanız da gerekmiyor. İnsanlarla dalga geçmek için farklı platformlar kullanabilirsiniz, burayı değil. Hakkınızda üyelerimizden gelen çok sayıda şikayet var. Bunu bir uyarı olarak kabul edin.

Oyla:

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Bu komu niye birdaha açıldo haberim yok ancak redmi go yazmanın bana nokia 3310dan farklı olmadığını üstelik uyarılarınıza teşekkür edip birdaha yapmayacağımı söyledim ve yapmıyorum.
Sanki forumda herkes bana muhalif olmassa rahat durmayacakmış gibi. Muhalif olmak kötü değil ancak bir insan hatasını anlayıp birdaha yapmayacağını söylese gitse bile üstüne gitmek ne kadar doğru?

Oyla:
Üst Alt