Yardım Telefonla konuşurken ses çok kısık geliyor

kermkesn54

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.7
Telefon Modeli
Redmi Note8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 8 cihazımda telefonla konuşurken ses çok kısık geliyor sadece sessiz alanlarda net anlaşılıyor hafif gürültülü yerlerde hiç anlaşılmıyor

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Cihazınızda ayarlar-cihazim- tüm özellikler bölümünden çekirdek sürümüne birkaç kere ard arda basın cihaz test alanı açılacak.(fqc test)

Burada Receive ve Play music bu receiver alanlarından ahizenizi test edin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Burada ses normal geliyor ise konuştuğumuz tarafta bir sıkıntı olabilir. Eğer ses hala kısık geliyor Ve tefonunuzda root var ise alintiladigim yöntemi uygulayabilir, yok veya sistemsel uygulama yapacak düzeyde degil iseniz bir teknik servise başvurabilirsiniz. Alintiya tıklayarak konuya ulaşabilirsiniz.

Cihaz test alanından ben de sadece receiver testi buldum ayar yapılmıyor. cihaza root yapilmasi lazım. Araştırma yaparken Cantara hocamın yöntemini denedim, calisti. Alintiliyorum kendisinin mesajini,:

Cihazınıza root yaptiktan sonra,

Es file Explorer programı sayesinde hocamızın dediği system/etc klasörüne erişebilirsiniz. Fakat burada yazan mixer-paths Forte dosyası her cihaz için farklı isimlendirilebilir. Benim cihazimdaki (ben de RN8 kullanıyorum) mixer path dosyasinin adı Forte değil Tasha. Bu değerlemeleri değiştirin.
yalnisdost hocam sizin sorunuz da bu şekilde idi isterseniz root yaptiktan sonra bu yöntem ile deneyin. Hocamızın anlatımını alintiladim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt