- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Keşke geçmeseydiniz, zaten Xiaomi fiyatına göre yüksek donanım koyarak yazılım işini baştan savma yapıyor.
custom firmware ile o çözüldü. şuan aosp olarak sürüyle var ama custom miui yok. devolplar nedense küfür gibi algılıyorlar miui dendimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
miui optimizasyon olarak özürlü bir arayüz. aosp kullanmış iseniz anlarsınız neden söyledigimi
android özürlü derken? dandik snapdragon 617 ile 4 sene aosp kullandım.bu 4 senelik sürede donup sorun yarattığını hatırlamıyorum.ilk miui deneyiminde haftada minimum 1-2 kere cihaz kaskatı kesiliyordu.mesele Android'i iyi optimize edebilmek.Dostum androidin kendisi özürlü bir işletim sistemi ben aklına gelecek bütün sistemleri kullandım linüx mobile (limo ) dahil şüphen olmasın o konuda yeyerince bilgiliyim...
Windowsphone unda Hacklenmesi sürecinde ctrlpda ekibinde yer alan bi insanım az çok hangi rom ne iş yapar bilirim aosp de beni tatmin edecek hiç bişey bulamıyorum ben. çok yalın. Şuan miui gayet bazı kusurlarını görmezden gelirsen alışkanlık yapıyor ama ilk geçtiğimde lanet ettirmişti orası ayrı...
android özürlü derken? dandik snapdragon 617 ile 4 sene aosp kullandım.bu 4 senelik sürede donup sorun yarattığını hatırlamıyorum.ilk miui deneyiminde haftada minimum 1-2 kere cihaz kaskatı kesiliyordu.mesele Android'i iyi optimize edebilmek.
hayırdır uzaya roket mi atmasını bekliyorsun.stok android son kullanıcıyı fazlasıyla tatmin edebilen sistem.windows phone u hackledik derken? ios jailbreak oluyor diye tüm kullanıcıların bilgileri güvende degil anlamına mı geliyor.?Android bildigin ozurlu bi sistem hangi defosunu anlatayim ki? Bende suan mecbur olmasam.merakli degilim androide alternatifi yok kullaniyoruz iste...
Karsindaki aosp ve miui romun ne oldugunu anlatmaya calistigin kisi microsofta meydan okuyup windows phone cihazlara ya turkce dil ekle yada biz sistemini hackleriz turkce dil ekleriz diye ekibin uyesi kavramlarin sistemlerin ne oldugunu cok cok iyi biliyorum... Buyuk harflerle yaziyorum ANDROİD OZURLU Bİ SİSTEMDİR
Senin icin tek kistas donmamasi olabilir donmamak bi kistas ise bende mix 2 de hic donma kasma yasamadim cihazi alali hemen hemen 3yil oldu
Sd617 ye ne yazilim atarsan at ben cebime koyup tasimam mesela bende kasar o cihaz
hayırdır uzaya roket mi atmasını bekliyorsun.stok android son kullanıcıyı fazlasıyla tatmin edebilen sistem.windows phone u hackledik derken? ios jailbreak oluyor diye tüm kullanıcıların bilgileri güvende degil anlamına mı geliyor.?
ayn hocam bizde mecburen custom rom kullanmak zorunda kalıyoruzKeşke geçmeseydiniz, zaten Xiaomi fiyatına göre yüksek donanım koyarak yazılım işini baştan savma yapıyor.