mert25' Alıntı:55_sms' Alıntı:indirdiğim multi rom (sMiUI_v6_virgo_5.5.8.zip) telefonu pc bağlayıp download klasörünün içine atıyorum. update girip ne yapmam lazım ki rom dosyasını tlf görsün.. tskler...
updateye girince sağ üstte üç nokta (...) var, oraya tıklayınca gelen ekranda ikinci seçenekteki Güncelleme Paketini Seçe tıkla ve indirdiğin paketi seç
şu üç nokta (...) sorununa bi çözüm yokmu.... bi yardım etsenizde bizde güncellenebilsek....55_sms' Alıntı:mert25' Alıntı:55_sms' Alıntı:indirdiğim multi rom (sMiUI_v6_virgo_5.5.8.zip) telefonu pc bağlayıp download klasörünün içine atıyorum. update girip ne yapmam lazım ki rom dosyasını tlf görsün.. tskler...
updateye girince sağ üstte üç nokta (...) var, oraya tıklayınca gelen ekranda ikinci seçenekteki Güncelleme Paketini Seçe tıkla ve indirdiğin paketi seç
sağ üst köşedeki o üç nokta (...) ben de gözükmüyor. yok. acaba tlf menüsü ingilizce ve menüden açmam gereken bir yer mi var...
55_sms' Alıntı:şu üç nokta (...) sorununa bi çözüm yokmu.... bi yardım etsenizde bizde güncellenebilsek....55_sms' Alıntı:mert25' Alıntı:updateye girince sağ üstte üç nokta (...) var, oraya tıklayınca gelen ekranda ikinci seçenekteki Güncelleme Paketini Seçe tıkla ve indirdiğin paketi seç
sağ üst köşedeki o üç nokta (...) ben de gözükmüyor. yok. acaba tlf menüsü ingilizce ve menüden açmam gereken bir yer mi var...
chatin_62' Alıntı:55_sms' Alıntı:şu üç nokta (...) sorununa bi çözüm yokmu.... bi yardım etsenizde bizde güncellenebilsek....55_sms' Alıntı:sağ üst köşedeki o üç nokta (...) ben de gözükmüyor. yok. acaba tlf menüsü ingilizce ve menüden açmam gereken bir yer mi var...
İsterseniz üç nokta olduğu söylenen ve sizde olmayan ekranın görüntüsünü koyun buraya.
Telefonun dilini ingilizce yap bak bakalım gözükecekmi?55_sms' Alıntı:chatin_62' Alıntı:55_sms' Alıntı:şu üç nokta (...) sorununa bi çözüm yokmu.... bi yardım etsenizde bizde güncellenebilsek....
İsterseniz üç nokta olduğu söylenen ve sizde olmayan ekranın görüntüsünü koyun buraya.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yukarıda siyah elips içine aldığım bölümde üç nokta yok maalesef. telefonum mi note. sitedeki diğer arkadaşlar rom atarken buradaki üç noktadan bahsediyolar. ama benim telefonumda yukarıda görüldüğü gibi maalesef yok.
haqanguven' Alıntı:Telefonun dilini ingilizce yap bak bakalım gözükecekmi?55_sms' Alıntı:chatin_62' Alıntı:İsterseniz üç nokta olduğu söylenen ve sizde olmayan ekranın görüntüsünü koyun buraya.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yukarıda siyah elips içine aldığım bölümde üç nokta yok maalesef. telefonum mi note. sitedeki diğer arkadaşlar rom atarken buradaki üç noktadan bahsediyolar. ama benim telefonumda yukarıda görüldüğü gibi maalesef yok.