Yardım Telefondaki hiçbir dosya twrpde gözükmüyor

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
arkadaşlar telefonu unlock edip twrp yükledim ama twrp üzerinden telefona kopyaladığım hiçbir dosya gözükmüyor img. zip. farketmeden bu yüzden rom yükleyemiyorum telefonda açılmıyor çünkü rom yüklemek için önce twrpde herşeyi wipe yapmıştım pcden telefon hafızasına romu attım ama twrp üzerinde gözükmüyor şöyle bişeyde var telefonu pc ye bağladığımda kopyalama işlemi sorunsuz oluyor ve attığım dosyalar telefon hafızası içinde gözüküyor yardım lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olacak yokmu napıcağımı bilmiyorum telefonda twrpden başka işlem olmuyor

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Reboot recovery yapmasanız olmaz

Oyla:

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp tekrar başlatmayı denediniz mi
Reboot recovery yapın
Reboot recovery yapmasanız olmaz
dediğinizle beraber bildiğim herşeyi denedim olmadı ilk defa twrp kullanmıyorum ama bu cihazda twrp kurarken slot a ve b diye bişey var rehberi takip ederek yaptım ama bu slotlarla ilgili yüklerken bi yanlış yaptım galiba bilgisi olan yardım etsin lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefona stok rom kurup kurtardım ama bu twrp işlerini niye bu kadar zorlaştırıyorlar anlamadım yakında iphonedan farkı kalmayacak androidin geçende magisk veya root işlemlerinin yeni sürüm androidlerde işlevsiz kalıcağını okudum...

Son düzenleme:
Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
telefona stok rom kurup kurtardım ama bu twrp işlerini niye bu kadar zorlaştırıyorlar anlamadım yakında iphonedan farkı kalmayacak androidin geçende magisk veya root işlemlerinin yeni sürüm androidlerde işlevsiz kalıcağını okudum...
Geçmiş olsun Hocam. Rom ve root işlemlerindeki kısıtlamalar için, güvenlik gerekçelerini sebep gösteriyorlar.Bence, "bizi düşünüyorlar" gibi, masumane bir girişim değil. Üreticiler, yaptıkları bilinçli eskitmeyi daha etkili ve hızlı hale getirerek, cihaz yenileme sürelerini kısaltıp daha fazla satış yapmak olarak, görüyorum.

Oyla:

addidas_85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Best
Cihazım
Note 4 SD 32
Konular
0
Hocam önce format data yapın twrp ile, sonra dosyaları tekrar atın, hiç olmadı dosyaları bir tane hafıza kartına atıp öyle yapın.

Oyla:

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
tek care sd kart sd karttakileri goruor

Oyla:

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2-3 saat uğraştıktan sonra yapabildim ama deydi arkadaşlar mi a3 için evolution x romu tavsiye ederim

Oyla:
Üst Alt