Yardım Telefondaki akıcılık sıfır.

POWER ÖZGÜR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür Yılmaz
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
Redmi note 9S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle herkese iyi günler,
Redmi note 9S cihazımı alalı 2 ay anca oldu aldığımdan beri menü geçişi olsun kamerası olsun çok akıcı değil.
Belki de iPhone cihazımdan Android'e geçtiğim içinde olabilir diye düşündüm ilk zamanlar ama yanlış düşünmüşüm çünkü hala hiçbir akıcılığına alışamadım
Bu zamana kadar geliştirici seçeneklerinden animasyonları değiştirdim ama nafile sizinde bir bilginiz var ise bu dediklerimden başka söylerseniz çok iyi olur "özelliklede menü geçişleri akıcılığını " Teşekkür ederim yorumlarınız için.

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Valla kardeşim android de yazılım felan çok aram iyi değil bu zamana kadar hep iPhone kullandım ama android de de öğreneceğim, biraz açıklarmısın sana zahmet bu launcher ve APK iklisinin ne işe yaradığını ve nasıl yapıldığını en önemlisi zararı varmı.
Teşekkürler

Buradan indireceğiniz apknın zararı olmaz, Note 7 kullanıyorum menü geçişlerinde kasma yaşadım Android 10 sonrası, buradan son sürüm launcheri kurunca akıcılık düzelmişti. Beğenmezseniz zaten uygulamalardan sistem başlatıcı güncellemelerini kaldırabiliyorsunuz yani denemekten zarar gelmez

Oyla:

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15

Buradan en son launcherin apk sını kurup dener misiniz?
bu launcheri poco f2 pro da bi türlü kuramadım, siyah ekranda kalıyor öylece.

Oyla:

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
Pocoda gömülü olan launcher farklı hocam o yüzden kuramıyorsunuz
root gerekiyormus sanırım baktımda şimdi, eu romda da sıkıntı oldu dosyalama sisteminde mecbur kaldım globalde.

Oyla:

POWER ÖZGÜR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür Yılmaz
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
14
Öncelikle herkese iyi günler,
Redmi note 9S cihazımı alalı 2 ay anca oldu aldığımdan beri menü geçişi olsun kamerası olsun çok akıcı değil.
Belki de iPhone cihazımdan Android'e geçtiğim içinde olabilir diye düşündüm ilk zamanlar ama yanlış düşünmüşüm çünkü hala hiçbir akıcılığına alışamadım
Bu zamana kadar geliştirici seçeneklerinden animasyonları değiştirdim ama nafile sizinde bir bilginiz var ise bu dediklerimden başka söylerseniz çok iyi olur "özelliklede menü geçişleri akıcılığını " Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Tamam teşekkür ederim ilginiz için

Oyla:
Üst Alt